süper kahvaltı

ben bunu her sabah yiyorum tek fark soya unu koymuyorum ve kasar yerine beyaz peynirle yapiyorum.

Iyi de...

:p arkadaşlar öncelikle bir kaba 5 tane yumurta akını döküyoruz 1 tane de sarı snra 2 kaşık soya unu ve kaşar rendeliyoruz içine de çok az zeytin yağı koyuyoruz ve teflon tavada pişiriyoruz deneyin çok iyi afiyet olsun...
İçecek olarakda ballı, muzlu,yarım yağlı süt tavsiye ederim

Peki yumurta aklarını aldık sarılarını ne yapcaz.Çöpe atcak değiliz herhalde:lol:

bende anlayisin icin tesekkur ederim firat,her turlu konuda bilgiler forumda mevcut,biraz arama yaparak tum sorularina cevap bulabilirsin.

yazında yumurta yiyebiliomusunuz ben cok zorlanıyorum istemedende olsa toza yükleniyorum

ince ince kıyılmış mantarı kavurduktan sonra 1 yumurta sarısı 7 yumurta beyazı nı ayrı bir kapa koyup üzerine rendelenmiş beyaz peynir 1 çay kaşığıda isot koyup kısık ateşte pişiriyorum 1 ay idare eder sanırım beni bu tarif . Bir daha ki ay başka bir şey bulmam lazım :D

Acaba bu tariflerin tadı güzel mi? Ve de soya ununu nereden bulabilirim?

Soya ununun çiğ tüketilmesi sakıncalı. İnce bağırsak duvarlarını kaplayarak protein emilimini düşürüyor.
Bu tür bir karışımın içinde ise tam olarak pişmesi için uzun süreli ve yavaş pişirin.

benim bi ara katmadığım şey yoktu yumurtaya

hergün bişi deniyodum

ceviz,soya unu,pirinç unu,süt tozu vs...............

çok iç açıcı olmasada maksat gelişmek için olunca bal gibi yiyiyordum

Ben genelde sabahları kahvaltımı ;
4 Yumurta
100gr Kaşar
3-4 Dilim Salam

Omlet şeklinde yapıp 1 büyük bardak sütle yapıyorum.
Bazen 2 büyük kase cornflakes yiyiyorum,bazende 190gr (1 paket) cici bebe tükekitiyorum (cici bebenin besin değerleri çok iyi bence) tabi sabahları 1 suprady ve 2 marincap balıkyağı kapsül alıyorum (günde toplam 5-6 kapsül)

m3 sabahlari aldigin protein 40 gr. i geciyor dikkat et,yumurtalari tam yiyorsan.

Evet tam yiyiyorum..
Ne gibi bir sakıncası olabilir ? (yalnış anlamayın gerçekten bilmiyorum bilgi amaçlı)

vucudun 30-40 gr uzeri proteini kullanamaz bu oranlardan fazlasi cope gider,ayrica 4 yumurta sarisi zararli olur bunyene,lutfen forumu biraz oku.

evet bir ogunde gecersen,lutfen forumla asina ol,daha fazla cevap yazmiycam.

Back
Yukarı