ronnie colemanı hiç böyle gördünüzmü

smltncr

Yeni Üye
arkadaşlar internette gezinirken denk geldi bu fotoğraflar paylaşmak istedim

Eklentiler

• ronnie-coleman-1[1].jpg
    ronnie-coleman-1[1].jpg
    31 KB · Görüntüleme: 597
  • ronnie-coleman[1].jpg
    ronnie-coleman[1].jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 652
Gerçekten Müslümansa ve dindar biriyse tutuyodur oruç neden tutmasın.eğer Müslümansa helal olsun.Hem yurt dışında doğmuş(büyük ihtimal öyledir bilmiyorum) ve heralde anne babası da Müslüman değildir zannedersem,eğer anne babası da Müslüman olmadığı halde Coleman kendi kendine İslamiyet'i seçerek Müslüman olduysa Allah'ın sevdiği kuluymuş tebrik etmek lazım,bulmuş doğru yolu.zeki adammış.Allah sevdiği kullarını hak yola iletir. inşallah bu resimleri komiklik olsun diye çektirmemiştir,gerçekten Müslümandır umarım.Belirtmek istiyorum, hangi dine mensup olursa olsun veya ateist olsun,herkese saygım sonsuzdur benim.bu insanlardan iyi kalpli olanlara sevgim de sonsuzdur.Malesef İslamiyet dışındaki diğer semavi dinlerin hepsi tahrif edildi(değiştirildi)

Son düzenleme:
Her gordugumuz sakalliyi dede zannetmemek lazim :). O kiyafetlerin temek fonksiyonu asiri sicaktan korunmaktir, sort ve t-shirt'le dolasamazsiniz arabistan sicaginda. Neden gittigi konusunda acikcasi benim de bir fikrim yok.

Gerçekten Müslümansa ve dindar biriyse tutuyodur oruç neden tutmasın.eğer Müslümansa helal olsun.Hem yurt dışında doğmuş(büyük ihtimal öyledir bilmiyorum) ve heralde anne babası da Müslüman değildir zannedersem,eğer anne babası da Müslüman olmadığı halde Coleman kendi kendine İslamiyet'i seçerek Müslüman olduysa Allah'ın sevdiği kuluymuş tebrik etmek lazım,bulmuş doğru yolu.zeki adammış.Allah sevdiği kullarını hak yola iletir. inşallah bu resimleri komiklik olsun diye çektirmemiştir,gerçekten Müslümandır umarım.Belirtmek istiyorum, hangi dine mensup olursa olsun veya ateist olsun,herkese saygım sonsuzdur benim.bu insanlardan iyi kalpli olanlara sevgim de sonsuzdur.Malesef İslamiyet dışındaki diğer semavi dinlerin hepsi tahrif edildi(değiştirildi)

vandamme konuyu nereye çekmişsin hemen, sıcakta bedevi kıyafeti giymekle müslüman olmanın ne alakası var?
ayrıca ronnie colemanın müslümanlıkla ne alakası var. nereden çıkardın da bu kadar destan yazdın :)

Süper bu adam ya.Harbi cok sempatik kasıntı deil.

nerdeyse deve kadar var

Back
Yukarı