Böyle bir yazı yazacağımı hiç tahmin etmezdim arkadaşlar ancak gerçek bir sinema eleştirmeni olan abim az önce elime rocky 6 dvd'sini tutuşturarak mutlaka izle, çok beğeneceksin dedi.
Öncelikle, abimin vücut geliştirme ya da başka bir sporla alakası olmadığı için bu beğenisinin body sempatisinden kaynaklanmadığına emin olabilirsiniz.
Filmin gerek çekimler, gerek oyunculuk gerekse duygusallık yönünden çok iyi olduğunu belirtti.
Sinema kültürü çok iyi olmanın ötesinde kolay beğenen birisi değildir.
IMDB'ye baktığımızda oradada film için serinin başı ve sonu iyi oldu yorumu yapılıyor.
Gerçekten çok şaşırdım, zira ben bu filmin çok zorlama olduğunu, 60 yaşında böyle bir film çekmesini Stalloneye yakıştıramadığımı söylüyordum.
Henüz filmi izlemedim, şimdi izleyip sizlere kendi yorumlarımı da yapacağım.
Haa birde, body dışında bir insan olan abim, genel kitlelerin düşüncesine tercüman olacak bir yorum yaptı, Stallone bu filmde çok iyi vücut yapmış.
Body içinden biri olarak bende gördüğüm resimlere bakarak katılıyorum, 60 yaşına göre olağanüstü fiziği.
Bu filme benim gibi olumsuz önyargılarla yaklaşan dostlara duyurulur.
Neyse ben şimdi kendim izleyip yorumlarımı yapayım buradan.
Öncelikle, abimin vücut geliştirme ya da başka bir sporla alakası olmadığı için bu beğenisinin body sempatisinden kaynaklanmadığına emin olabilirsiniz.
Filmin gerek çekimler, gerek oyunculuk gerekse duygusallık yönünden çok iyi olduğunu belirtti.
Sinema kültürü çok iyi olmanın ötesinde kolay beğenen birisi değildir.
IMDB'ye baktığımızda oradada film için serinin başı ve sonu iyi oldu yorumu yapılıyor.
Gerçekten çok şaşırdım, zira ben bu filmin çok zorlama olduğunu, 60 yaşında böyle bir film çekmesini Stalloneye yakıştıramadığımı söylüyordum.
Henüz filmi izlemedim, şimdi izleyip sizlere kendi yorumlarımı da yapacağım.
Haa birde, body dışında bir insan olan abim, genel kitlelerin düşüncesine tercüman olacak bir yorum yaptı, Stallone bu filmde çok iyi vücut yapmış.
Body içinden biri olarak bende gördüğüm resimlere bakarak katılıyorum, 60 yaşına göre olağanüstü fiziği.
Bu filme benim gibi olumsuz önyargılarla yaklaşan dostlara duyurulur.
Neyse ben şimdi kendim izleyip yorumlarımı yapayım buradan.