Resimli Yağ yakım günlüğüm(yeni)-Bigdaddy

yok, harap ettiğim yok, insan çikolatayı ve alkolü bırakınca bi süre sonra canı çekmiyor zaten. pilav tükettiğim yok abi, arada canım suşi çekiyor ama bizim şehirde yapan biryer yok zaten. bugün öğle yemeğinde sebzeli karides ve 1 adet haşlanmış patates yedim. arada meyve ve bir avuç fındık yedim. akşam yemeğinde somon ve brokoli şeklinde kapanışı yaptım. suyu az içtiğimi farkettim artırmaya çalışıyorum.
ha sabah spora gittiğimde tartıldım kilom 85 olmuş. yağ oranı nedir bilemicem tabi.

bugün vücudu biraz dinlendireyim dedim, gece de geç yatmıştım. Sabah 1 paket animal cuts aldım. Bu arada tuvalete çıktığımda uzun süredir ilk kez kabız olduğumu farkettim, ya yağ alımını azalttığım için ya da dün haşlanmış patates yediğimden oldu.
Kahvaltı:
-acı biber-domatesli menemen
-1 greyfurt
ara öğün:
1 avuç ceviz
1 elma
animal cuts ikinci pakedi

animal cuts alıp saatlerce aç kalmak fena yaptı, sinemadaydım, çıkışta ekmek arası döner yedim. ama yine çok bozmuş sayılmam, sonuçta sabah ne yulaf ne de ekmek yemiştim, günlük karbonhidratımı dönerin ekmeğinden karşılamış oldum diye kendimi kandırayım :D(boş kısımları da yemedim, kopartıp kuşlara attım)
ara öğün:
-100 gr brazil nut(türkçesi brezilya fıstığı mı oluyor?)
akşam sadece brokoli yiyicem, et namına birşey yok, belki yumurta kırarım. yarın aynen spora devam.

akşam bi tek brokoli yedim, yediğim döner öğle ve akşam yemeği olarak yetti sanırım. yarın sabah kalkınca ilk iş spora gitmek olucak.

son durumum:
sabah animal cuts+5 ceviz
Antrenman:
35 dk kardiyo, 4 set barfiks, 50 şınav
Kahvaltı:
-yumurta yulaf
-yapraklı salata
-kahve
ara öğün:
elma, bi avuç fındık
öğle yemeği:
-zeytinyağlı karides
-1 adet haşlanmış patates
-çeyrek somon, salata

dayanırım dayanmasına ama derslerim de yoğun bu aralar, vücudu çok yorduğumda hararet yapıyor, bütün gün halsiz oluyorum, başka hiçbirşeye enerjim kalmıyor. gönül isterdi hayatta başka bir derdim olmasa, bütün enerjimi spora ayırsam. Ayrıca dediğini yapmak kas yıkımına neden olmaz mı?

Bugün spor yapmadım, aslında bi markete kadar gidip gelme dışında hep evdeydim.
sabah:
animals cuts
kahvaltı:
-yumurta+dana jambon
-yulaf ezmesi
ara öğün:
-yer fıstığı, muz
animal cuts
öğle yemeği:
-etli nohut
-salata
ara öğün:
armut, fındık
akşam yemeği:
-etli nohut
-yeşil çay

Bugün:
Sabah kalktım bir poşet animal cuts attım.
Kahvaltı:
-Yumurta-peynir
-yulaf-yoğurt
Sonra stüdyoya gittim.
Eve dönüş, ara öğün:
4-5 ceviz, 1 armut
Dünden kalan biraz nohutu bitirdim, tek parça et kalmış içinde.
1 balık yedim
Yazmak istemesem de 1 paket(200 gr) karışık kuruyemişi de yarım saat sonra götürdüm. çok pişman oldum tabi yapcak bişey yok, bir hafta kuruyemiş yemiyorum.
Öğlen:
-Türk yemeği özlemişim, 1 patlıcanı fırına koyup közledim, tavada da yağ kullanmadan kıyma pişirdim sebzeli, patlıcan pişince kıymayı boca ettim içine , 2 kaşık da yoğurt
-Animal cuts 2. pk
Antrenman:
-20 dk ergometre
-20 dk eliptik
-Omuz çalışması, iki hareket:
Enseye bar, orta hafiflikte kiloyla 3 set
Yanlara dambıl açış(lateral) 4 set, 10 kg ile başlayıp 5kg'e kadar aralıksız drop set(4x)
-Bitiş: hafif tempo 20 dk koşu
Akşam:
-öğleden kalma biraz kıyma vardı üstüne 1 yumurta kırdım, yanında da elma yedim.

Şu kuruyemişi napmalı ya, az yemenin faydası var ama önümde 1 paket oldu mu avuç avuç götürüyorum, tamamen mi keseyim?

Doğru diyosun kardaş, yediklerimde bir sorun olmasa da miktarda ve porsiyonda bir sıkıntı var. Kuruyemişi haftada 1e indiriyorum. Meyve de günde 2 porsiyon olacak. Bugün yediklerim:
Sabah kahvaltı yapamadım, geç kalktığım için derse yetişmem lazımdı, 2 kaşık yoğurt bir parça beyaz peynirle geçiştirdim.
-Dersten dönüş öğlen hint peyniri(paneer, lora benziyo) +4 yumurta
-yulaflı, hindistan cevizli bar
1 saat sonra elma, kahve.
Animal cuts

öğle yemeği:
-hindi 150-200 gr
-sebze çorbası
-yulaflı kakaolu bar
ara:
armut
Akşam:
-hindi 150-200 gr
-sebze çorbası

dün o kadar sağlıksız beslendimki anlatamam. bugün sırf dün yediklerimi yakayım diye 50 dk kardiyo yaptım, yine de hepsi yanmamıştır. pişmanım doktor bey..
Tartıda 84ü gördüm, bel ölçümü ay sonunda alıcam.

bigdaddy merhaba dostum.diğer konulardada arkadaşlara önerdiğim gibi sana sirke-bal karışımını önereceğim.birde şu yumurtaa olayını 2 ye düşür karaciğerini yorma fazla.günde 3 kere yemeklerden 30 dakika kadar önce kaynar suya 2 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı at ve iç.1.haftadan itibaren bel bölgende yumuşamayı hissedeceksin.bu sirke olayını mutlaka uygula işe yarıyor.sirke elma sirkesi olacak.
birde çok tekrar az ağırlık yap.ağırlığın altına fazla girme dostum.belin biraz kalın gibi duruyor bunun için ise düz uzun bir sopayı omuzuna alıp sağa sola dönebilirsin.buda işe yarar.
egzersizden önce mutlaka cardio ya gir.1 saat bir terle sonrasında twist ve mekik hareketini mutlaka yap.cardioya başladıktan 20-25 dakikada sonra yağlarımız enerjiye dönüşüyor onun için cardio yu ne kadar uzun tutarsan o kadar iyi.

Bugün:
Sabah kalkış, birşey yemeden antrenman:
30 dk yürüyüş-koşu karışık
Göğüs, bench press x3, dambıl fly x3, dips x3
20 dk kardiyo tekrar

Kahvaltı:
-2 tam, 2 beyaz yumurta, yulaf, peynirle omlet
-kahve

Ara:
bi avuç badem
animal cuts

öğlen:
tavukla bulgur pilavı
-sebze çorbası

ara:
-elma

akşam:
çorba,
bulgur+tavuk

Bugün: 21 nisan 2012
Kalkış(saat 1 buçuk gibi)
Direk antrenmana gittim birşey yemeden.
-20 dk kardiyo başlangıç
-Sırt antrenmanı, 3 set barfix(geniş dar karışık), 3 set lat pull down, 3 set dambıl row
-30 kardiyo
Kahvaltı:
-peynir+yumurta
-yulaf yoğurt bal
Ara:
-bir avuç badem
Öğlen:
-1 adet patates ve 400 gr etle yemek yaptım, yarısını öğlen yarısını akşam yedim
ve bol su içtim. 2 animal cuts'ı da attım.

Back
Yukarı