Bigdaddy
Üye
Uzun süredir devamlı bozup durduğum diyeti ve antrenman programını, bugünden itibaren hiç bozmadan 3 ay devam ettirme kararı aldım. Diyetimi düşük karbo şeklinde uygulamayı düşünüyorum. Şeker ve alkolü de tamamen hayatımdan çıkartıyorum. Resimler ekte, kilo ve ölçüler: (08 nisan 2012)
Kg: 86 kg
Boy: 1.77
Bel: 88 cm
Yağ oranı: 17-18%
Hedef:
Kg: 76-78
Bel: 78-80 cm
yağ oranı: 10-12%
Bugünkü diyet ve antrenmanım, 08 nisan 2012:
Kahvaltı: (saat 11)
-Bir kase yulaf-az yağlı yoğurt, 1 tl kaşığı bal
-4 tam yumurta
-bir bardak yeşil çay
Ara öğün: (12.00)
-1 avuç fındık(kavrulmamış)
Antrenman:
-20 dk kardiyo, 5 dk 7 km/s yürüyüş, 15 dk 10 km/s koşu
Sırt antrenmanı:
-2 set geniş tutuş barfiks(1x10,1x8)
-2 set dar tutuş barfiks(1x10, 1x8)
-3 set lat pulldown(1x12-55kg, 1x10-60kg, 1x8 65kg)
-barbell row, 3 set(1x12, 10kg, 2x10 15 kg)
-one arm dumbel rows(drop set, 4x10, 27kg'dan 20kg'ya)
+20 dk kardiyo, 7 km/s yürüyüş
Antrenmandan sonra 1 avuç ceviz.
Ana öğün: (saat 5 gibi)
-Tavada karides, sarımsak, biber,zeytinyağı(bu abartı oldu biraz, bi ispanyol yemek tarifini denemek istemiştim)+2 dilim ekmek
-bi kase sebze çorbası(brokoli,fasulye,soğan,pırasa,yağsız kıyma biraz da)
ara öğün: 1 muz
ana öğün:
-Somon fileto
-1 kase sebze çorbası
Sonra da yatmadan bi bardak yeşil çay daha içebilirim.
Diyetimi çeşitlendirmeyi seviyorum, bugün deniz ürünleri günü oldu, yarın büyük ihtimal tavuk göğüs yerim(yağsız tavada pişiriyorum).
Daha önceden aldığım l-karnitin ve cla hapları duruyor, kullansam mı bilmiyorum, aslında bitene kadar kullanabilirim. Animal cuts kullanmak da geçiyor aklımdan, bilmiyorum, fakat bende düşük tansiyon olduğu için korkuyorum da.
Ekmek kullanmayı aslında hiç düşünmüyorum, ama dediğim gibi o yemek çok hoşuma gitti, ekmeksiz yiyemedim, suçluyum..Bi de çok fena kuruyemiş yeme alışkanlığım var, kurtulmaya çalışıyorum, yerfıstığı en kötüsü.
Yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim. Ayda bir foto yüklemeyi düşünüyorum. Ha 3 ayda hedefime varmazsam vazgeçmicem, onun yerine hedefime varana kadar devam ettiricem. Zaten artık bunu diyet olarak görmektense hayatımın her anında devam ettireceğim bir yaşam biçimi olmasını istiyorum.
Kg: 86 kg
Boy: 1.77
Bel: 88 cm
Yağ oranı: 17-18%
Hedef:
Kg: 76-78
Bel: 78-80 cm
yağ oranı: 10-12%
Bugünkü diyet ve antrenmanım, 08 nisan 2012:
Kahvaltı: (saat 11)
-Bir kase yulaf-az yağlı yoğurt, 1 tl kaşığı bal
-4 tam yumurta
-bir bardak yeşil çay
Ara öğün: (12.00)
-1 avuç fındık(kavrulmamış)
Antrenman:
-20 dk kardiyo, 5 dk 7 km/s yürüyüş, 15 dk 10 km/s koşu
Sırt antrenmanı:
-2 set geniş tutuş barfiks(1x10,1x8)
-2 set dar tutuş barfiks(1x10, 1x8)
-3 set lat pulldown(1x12-55kg, 1x10-60kg, 1x8 65kg)
-barbell row, 3 set(1x12, 10kg, 2x10 15 kg)
-one arm dumbel rows(drop set, 4x10, 27kg'dan 20kg'ya)
+20 dk kardiyo, 7 km/s yürüyüş
Antrenmandan sonra 1 avuç ceviz.
Ana öğün: (saat 5 gibi)
-Tavada karides, sarımsak, biber,zeytinyağı(bu abartı oldu biraz, bi ispanyol yemek tarifini denemek istemiştim)+2 dilim ekmek
-bi kase sebze çorbası(brokoli,fasulye,soğan,pırasa,yağsız kıyma biraz da)
ara öğün: 1 muz
ana öğün:
-Somon fileto
-1 kase sebze çorbası
Sonra da yatmadan bi bardak yeşil çay daha içebilirim.
Diyetimi çeşitlendirmeyi seviyorum, bugün deniz ürünleri günü oldu, yarın büyük ihtimal tavuk göğüs yerim(yağsız tavada pişiriyorum).
Daha önceden aldığım l-karnitin ve cla hapları duruyor, kullansam mı bilmiyorum, aslında bitene kadar kullanabilirim. Animal cuts kullanmak da geçiyor aklımdan, bilmiyorum, fakat bende düşük tansiyon olduğu için korkuyorum da.
Ekmek kullanmayı aslında hiç düşünmüyorum, ama dediğim gibi o yemek çok hoşuma gitti, ekmeksiz yiyemedim, suçluyum..Bi de çok fena kuruyemiş yeme alışkanlığım var, kurtulmaya çalışıyorum, yerfıstığı en kötüsü.
Yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim. Ayda bir foto yüklemeyi düşünüyorum. Ha 3 ayda hedefime varmazsam vazgeçmicem, onun yerine hedefime varana kadar devam ettiricem. Zaten artık bunu diyet olarak görmektense hayatımın her anında devam ettireceğim bir yaşam biçimi olmasını istiyorum.