Esprili yaklaşımınız gayet hoş, fakat ben aman aman bir şey oldu yazmadım zaten sadece ilk defa bir düzensizlik oldu demeye çalıştımkötü oldu bu ya artık düzelmen zor bence bırak sen fitnessi
Esprili yaklaşımınız gayet hoş, fakat ben aman aman bir şey oldu yazmadım zaten sadece ilk defa bir düzensizlik oldu demeye çalıştımkötü oldu bu ya artık düzelmen zor bence bırak sen fitnessi
Hayır zaten dondurma da yemiştim bugûn, panik yapmakla da alakası yok. Zaten panik yapmışa benzer de bir cümle yazmamışım amabende panik yapıp buraya yazacak kadar önemli bişi olmadığını söylemeye çalıştım mezara mı hazırlanıyorsun dondurmayı ne zaman yiyecen emekli oluncamı bu kadar abartmayın yahu.
Hayır zaten dondurma da yemiştim bugûn, panik yapmakla da alakası yok. Zaten panik yapmışa benzer de bir cümle yazmamışım ama
Siz kusura bakmayın uzattım biraz. Fark tabi ki olmaz bu kadar bir şeyden. Bağımlılık konusunda ise 1 ay dolduktan sonra kan tahlillerinde bir sıkıntı ya da insülin direnci gibi durumlar olusursa devam etmeyecegim zatenpeki ben yanlış anladım kusura bakma. çevrende kimse sen dahil farkı farketmezsiniz emin ol devam et aynen diyetine. ama şu bi gerçek şeker bağımlılık yapar. buna dikkat etmenini öneririm.
Bulgur, makarna en kolay tercihler. Onun harici yulaf da var ama bence aralarında en lezzetlisi ve besin degerleri acısından zengini bulgur.requ selam,
konunu takip ediyorum, teşekkür ederim. müsaadenle sana bir soru sormak istiyorum.
bayram sonrası yeni projeye geçtiğimden o müşteri bu müşteri gün içinde çok koşturuyorum. fitness saatim var kolumda nabzımı ve hareketlerimi takip ediyor. günde 2,5 saat yürüdüğümü net olarak gösteriyor. günde 15bin adımı geçiyorum. bir de akşamları salona gidip tek bölge ya da çift bölge çalışmaya gayret ediyorum.
günlük harcadığım kalori 3000-3500 civarı bu tempoyla ve bu kaloriyi almak için baya bir yemek yemem gerekiyor.
glikojen depolarımın gün içinde boşaldığını halsizlik ve baş dönmesinden hissedebiliyorum.
glikojen yükleme yapmak için bana 1 öğün tavsiye eder misin? içinde un olan bir şey yemiyorum. kompleks karb alıyorum genelde ve et sebze oluyor öğünlerim.
günlük kalori alımım 2000-2500 civarı ve haliyle her ne kadar çok iyi yağ yaksam da depolar boşalıyor 2-3 günde 1.
ayrıca vitamin-minerali de ayrıca alıyorum. boy 185 kilo 94. beldeki simit hariç yağlı değilim.
şimdiden teşekkür ederim.
Öğünde maks. şu kadar alabilirsin diye bır kaide yok, günlük miktar önemli, ama ogunlere bolme imkanın varsa bölerdim senin yerinde olsambulguru ben de severim ve tüketirim. bir öğünde maks ne kadar almalıyım, ya da 2-3 öğüne böleyim mi?
yoo devam yani gayet memnunum. 6 kg kadar almışım ve yağlanma minimum bence.Bu diyeti artık yapmicak misin yani bitti mi ?
Bunların ne olduğunu bile bilmiyorum peki bunlar ne için ?ayrıca idmandan önce 4 mg Ventolin + 100 mg Aspirin + 2 Tatlı Kaşığı Kahve alımlarım da olacak bugunden itibaren
ventolin ve kafein yağ yakımı ve performans için. Aspirin de kafeinle tepki verdiği için bir de efedrin var. Kafein aspirin efedrin 3'lüsü kalp krizi bile geçirtebilir adamaBunların ne olduğunu bile bilmiyorum peki bunlar ne için ?
Neyse ben anlamam bu işlerden bana uzak dursunventolin ve kafein yağ yakımı ve performans için. Aspirin de kafeinle tepki verdiği için bir de efedrin var. Kafein aspirin efedrin 3'lüsü kalp krizi bile geçirtebilir adama