requ. Carb Back Loading Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan requ.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yağ yiyerek yakmak nasıl oluyor :)
Kas inşaasi nasıl oluyor açıklama yaparsan sevinirim teşekürler :))
Zaten bi aşılanmış milletimize yag zararlı diye. Asıl en kolay yag yiyerek yag yakılır, hatta idrarla atılır yağlar ketojen beslenmede. Simdi idmana kadar karb. olmadıgı için yag yakımı devam ediyor, idmandan sonra da glikojen depoları boş oldugundan yüksek GI li karb. lar kaslara gidiyor direk ve bu şekilde de kas inşası. :D

uploadfromtaptalk1407004952742.jpg

uploadfromtaptalk1407004963365.jpg

Zaten bi aşılanmış milletimize yag zararlı diye. Asıl en kolay yag yiyerek yag yakılır, hatta idrarla atılır yağlar ketojen beslenmede. Simdi idmana kadar karb. olmadıgı için yag yakımı devam ediyor, idmandan sonra da glikojen depoları boş oldugundan yüksek GI li karb. lar kaslara gidiyor direk ve bu şekilde de kas inşası. :D
Yağ zararlı diyen yok bende alıyorum yağ ama kaliteli yağlardan o kadar yağa benim bünye kaldırmaz diye söyledim neyse başarılar :)

Yağ zararlı diyen yok bende alıyorum yağ ama kaliteli yağlardan o kadar yağa benim bünye kaldırmaz diye söyledim neyse başarılar :)
Benim bünye de kaldırmakta zorluk çekiyor, hele prep phase de midem mahvoldu :D

02.08.2014 Cumartesi

Kahvaltı (07.00):
1 Tam Yumurta
75 gr. Keçi Peyniri
Yarım Domates
5 Siyah Zeytin
1 Tabak Kaşarlı Menemen
100 gr. Çökelek

Öğle Yemeği (14.00):
20 Fındık
15 Badem

Antrenman Öncesi (17.15):
1 Yemek Kaşığı Türk Kahvesi
1/3 Tüp Power System L-Carnitine 3000

Antrenman Sonrası (18.00):
1 Ölçek Ultimate Prostar Whey

5 gr. Creatine
5 gr. Glutamine
1 Paket Dr.Oetker Çilekli Milkshake

Akşam Yemeği (19.00):
1 Izgara Levrek
Çoban Salata
1 Kase Süzme Yoğurt
100 ml. Kola
1 Mini Popkek
10 Üzüm

3 Tatlı Kaşığı Bal

Ara Öğün (21.30):
2 Adana Baklava
1.5 Külah Dondurma

Aklıma takilan birkaç sor var sakıncası yok sa sormak istiyorum.
1. Si @Aranel in actigi konuda diyor ki yumurtanin içindeki losin madde insuluni yukseltiyor demiş sen hazırlık asamasinda 2 yumurta yemsin bu sence doğru mu ?

Aklıma takilan birkaç sor var sakıncası yok sa sormak istiyorum.
1. Si @Aranel in actigi konuda diyor ki yumurtanin içindeki losin madde insuluni yukseltiyor demiş sen hazırlık asamasinda 2 yumurta yemsin bu sence doğru mu ?
aynı soruyu aranele ben de sormuştum ve bir öğünde 3 den fazla yemezsen sıkıntı olmaz demişti. Tabi yumurtalar ya tam kaynamış olacak, ya da tereyağında ya da herhangi bir yağ da yapılacak ayrıca ben kaynama olarak yediğim zaman yanında ceviz, yağlı peynir yediğim için dengeler diye düşünüyorum. Yalnız kayısı kıvamında olmayacak yumurtalar.

Anladım sagol.peki gelelim 10 gün sonraki aşamaya antreman gunu antreman saatine kadar insulinle oynamiyorsun antreman sonrası tavan yaptiriyorsun.burada sikinti yok peki off gunlerde ne yapiyorsun ? insülin le oynamıyor musun yoksa carb serbest mi. Diyelim ki ben hacim için bu diyeti Yapacam off gunde nasil beslenmem lazım ? Biraz uzun oldu kusura bakma :)

Anladım sagol.peki gelelim 10 gün sonraki aşamaya antreman gunu antreman saatine kadar insulinle oynamiyorsun antreman sonrası tavan yaptiriyorsun.burada sikinti yok peki off gunlerde ne yapiyorsun ? insülin le oynamıyor musun yoksa carb serbest mi. Diyelim ki ben hacime için bu diyeti Yapacam off gunde na beslenmem lazım ? Biraz uzu oldu kusura bakma :)
off günlerde de mantık prep phasedeki gibi yani insülinle oynamıyorsun. Ama eğer amac hacimse yine akşam saatlerinde karb. alabilirsin

Hah ışte aradığım cevap bu ;) sağol. senin diyet ne kadar sürecek.senin buraya yazdiklarina gore bende basliyacagim

Back
Yukarı