Redis Nutritie PROTWHEY-R

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    17
Ürün Tipi: Konsantre Peyniraltı Suyu Proteini (Whey Protein)

Ambalaj: 2 kg

Fiziksel Yapısı: Toz
Protein Oranı: % 81 (minimum)

Ürün İçeriği

%95 konsantre peynir altı suyu proteini(whey), kazein %5, doğal ve doğala özdeş aroma,aspartam

1 Porsiyondaki değerler: (50gr-2 ölçek)

Peynir altı suyu proteini(whey) : 40,5gr

Mineral :1,40gr

Karbonhidrat :1,70gr

Yağ : 3,75gr

Enerji Değeri,1 porsiyonda:(50gr): 199 Kcal(850kj)

Amino asit profili

L-cisteina...........1466mg

L-Fenilalanila.......1393mg

L-İzoleucina.......2323 mg

L-Leucina...........5266 mg

L-Lizina..............4105 mg

L-Meteonina........855 mg

L-Prolina............1625 mg

L-Tirozina...........1515 mg

L-Valina..............2003 mg

L-Alanina............2064 mg

L-Glicina..............660 mg

L-Histidina...........733 mg

L-Serina..............1625 mg

L-Treonina...........2163 mg

L-Triptofan...........855mg

L-Asit aspartik.......4607mg

L-Glutamik............6481mg

Kullanım şekli

Günlük 1-2 porsiyon (50gr) alınabilir.250-300ml su ile karıştırılıp içilmesi önerilir.

Antrenmandan 1 saat önce ve hemen sonra birer porsiyonu 300-350ml su ile alınması tavsiye edilir.

1 Porsiyon: 2 ölçektir.

sizce nasıl arkadaşlar

Sanıyorum yeni fiyatından sonra kimse kullanmaz bu markanın ürünlerini 80 tl'lik whey olmuş 120 tl bildiğim kadarıyla kullananların çoğu öğrenci kesimiydi yada ek besin ürünlerinin fiyatlarını yüksek olduğundan dolayı tercih ediliyordu.

bunun yerine 120 tl twinlab marka whey alabilir rahatlıkla.. twinlab' la redis markası mukayese bile edilemez sonuçta. keza diğer ürünleride aynı şekilde, marka ve fiyat durumu amiyane tabiriyle uçmuş amerikan malı eski gedikli firmaların ürünleriyle aynı fiyatlara gelmiş creatine, glutamine vs.. kendi ipini çekmek bu olsa gerek..

Sanıyorum yeni fiyatından sonra kimse kullanmaz bu markanın ürünlerini 80 tl'lik whey olmuş 120 tl bildiğim kadarıyla kullananların çoğu öğrenci kesimiydi yada ek besin ürünlerinin fiyatlarını yüksek olduğundan dolayı tercih ediliyordu.

bunun yerine 120 tl twinlab marka whey alabilir rahatlıkla.. twinlab' la redis markası mukayese bile edilemez sonuçta. keza diğer ürünleride aynı şekilde, marka ve fiyat durumu amiyane tabiriyle uçmuş amerikan malı eski gedikli firmaların ürünleriyle aynı fiyatlara gelmiş creatine, glutamine vs.. kendi ipini çekmek bu olsa gerek..

Yeni fiyatları görünce harbiden şok oldum eskiden 1 2 kova kullanmıstım sıkışık dönemlerimde fiyatı cok uygundur harbiden

70 liraya alıyordum ürün olmuş 120 acaba dalgamı geçiyorlar :) Yani yeni fiyatına rağmen kullanan varmı bu ürünü varsa yazsın direk atlıyorum 1. kattan aşağı

Geçen sene 1kutu almıştım yanında 24lü whey bar ile 100tl ye.Whey proteini kullanmak şimdiye kısmetmiş son kullanma tarihine henüz var yeni açtım ürünü ama devamlı kullanamıyorum su ile de süt ilede kötü bir koku içeriyor karışmasından yana sıkıntım yok 10sn shaker ile çalkalayınca çözülüyor fakat aşırı derecede köpürme problemi vardı onuda ılık suyla denedim ve köpürmediğini çözdüm etkisine gelince kesin birşey diyemem ama kombine olarak universal amino beef universal animal pak ve universal creatine kullanıyorum ama şimdi ki fiyatları gördükten sonra redis diye bir firmanın olduğunu unuttum üzerine 30tl daha koyar optimum alırım keyfime bakarım :) Öğrenci olduğum dönemlerde 5-6 kutu gainer 2 kutu amino 3 kutu creatin kullanmıştım etkisi vardı tabi yada psikolojikman beni öyle etkiliyordu.

Son düzenleme:
Sağolsun hayırsız bir arkadaş tarafından sağlam bir ürün adı altında 3-4 kutu elimize geçmişti, her kutuyu açtığımızda hepsinin birbirinden farklı renk ve tatta olduğunu görmüştük, rezalet ilk kullanımdan sonra da hepsi tuvaleti boyladı.

tadı rezalet işe yarıyor mu drseniz fena değil hem helal sertifikası var o yönden almıstım ama içemedim insanın kusası geliyor içince

Back
Yukarı