• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Reddragona

Re: işte ben, yani reddragona

reddragona dedi:
err4.jpg
fazla bırsey bellı olmasada dogru yolda oldugun bellı.devam et arkadas.

bodi bulding Camiasına oooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Geldin Be yağğğğğğğğ :D :D :lol:

hoşbulduk arkadaşlar,
ben kilo almak için sabah ve akşam
süt, muz, petibör bisküvi, fındık tozu, bira mayası ve balı mikserle karıştırıp içiyorum. Sizce bi faydası olur mu?

reddragona dedi:
hoşbulduk arkadaşlar,
ben kilo almak için sabah ve akşam
süt, muz, petibör bisküvi, fındık tozu, bira mayası ve balı mikserle karıştırıp içiyorum. Sizce bi faydası olur mu?
senın karısım guzel ama eger kabul edersen benım karısımı ıletmek ıstıyorum.kararı sen ver hangısı daha ıyı olur.1 buyuk bardak sut,1 adet muz,bır kasık bal,3yumurta beyazı,ıkı kasık suttozu,ıkı kasık dondurma(kakaolu tercıhımdır),ve son olarak varsa 2 kask weıght gaıner.

reddragona dedi:
yumurtayı çiğ yemenin zararlı olduğunu okumuştum birçok sitede...
ben bu zarar konusunu cok arastırdım ama beslenme uzmanları dahı ıkılemde.ama beaber calıstıgım pro arkadaslar ıcın sakıncası yok.kabukla temas ettırılmemesı sartı ıle ;)

Reddragon ile Desperado ayni uye..

devam et arkadasım evde bukadar yaptıysan spor salonunda calıssan harika olur sanırım

valla helal olsun ramiz yillardir üyelerden sakladigimiz bir sirrimizi cozdun.ayrica artik saklayamayacagim despo ve ben kardesiz

saydam dedi:
valla helal olsun ramiz yillardir üyelerden sakladigimiz bir sirrimizi cozdun.ayrica artik saklayamayacagim despo ve ben kardesiz

Ha ha :D Yaw desperado uye ismini degistirde karismasin yoksa banliyorum :D

Saydam ile Kardes oldugumuzu söylemenin zamani geldi, saydam Istanbulda ben Danimarkada kaliyorum yanliz ;)

Back
Yukarı