kaç puan verirsin Fx e ?![]()
Rajev Assault ile Hyper FX i karşılaştırman gerekirse sonuç nedir ?![]()
Ben assaulttan muazzam bir etki aldım. Yanına bile yaklaşamaz assaultun enerji performans odaklanma ve pump konusunda
Ama assaultun termojenik etkisi yok. 2 kutu bitirdim neredeyse hala pump etkisi vardı
şuan bildiğin üzere assault kullanıorum bende fakat son servisi kaldıacaba 2. kutuyu alarak devam mı etsem yoksa başka bir ürünmü alsam
![]()
Peki RaJeV, Bulletproof ve Recon için ne düşünüyorsun? Bu iki ürünü çok merak ediyorum açıkçası. Elzem ürünler mi sence, yani öyle diyebileceğin kadar etkililer mi? Bir de Scivation Xtend'in büyük boyunu nerden buldun onu öğrenebilir miyim?
@RaJev teşekkürler.
Recon'un olayı yalnızca recovery ise Scitavion Xtend kullanacağım zaten, o yeterli olur sanırım.
Bulletproof'u günün 18-20 saatini dışarıda geçirmek zorunda olan ve haliyle uyku süresi 4-6 saati aşamayan birinin zindeliği için önerir misin kendi deneyimlerinden yola çıkarak? Sabahları gerçekten çok zor uyanıyorum.
birde Halo ve vapor yerine - Recon ve Bullet mı daha ıyı olur bır yorum yaparsan sevınırım .
Şu anda sadece antreman öncesı ve sonrası 1 olcek ızole whey ve 5 gr glutamıne ıle 500 ml sıvı (hardlıne L carnıtıne aıyorum . yukarıda yazdıklarımıda kombıne ederek guc artısı ve daha fazla agırlık kaldırmak ıcın dusunuyorum , bunlardan (vapor-Halo) ıkılısıne ( Recon - Bullet ) ıkılısı arasında karar veremıyorum , bırde bu ıkılılerden onların yanına Assault ve Amıno X ı mutlaka ekleyıp kullancağım Yorumlarını istriham ederim.
selamlar