RaJeV Supplement Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artık pump etkisi istiyorum!!! :D Hyper fx sıktı iyice bitsin diye gözüne bakıyorum resmen :D
Bulletproofda bu hafta biter sanırım. Daha sonra 1 ay gibi ara verip 2. kutuya başlayacağım.

Rajev Assault ile Hyper FX i karşılaştırman gerekirse sonuç nedir ? :D

Ben assaulttan muazzam bir etki aldım. Yanına bile yaklaşamaz assaultun enerji performans odaklanma ve pump konusunda :)

Ama assaultun termojenik etkisi yok. 2 kutu bitirdim neredeyse hala pump etkisi vardı

Ben assaulttan muazzam bir etki aldım. Yanına bile yaklaşamaz assaultun enerji performans odaklanma ve pump konusunda :)

Ama assaultun termojenik etkisi yok. 2 kutu bitirdim neredeyse hala pump etkisi vardı

şuan bildiğin üzere assault kullanıorum bende fakat son servisi kaldı :) acaba 2. kutuyu alarak devam mı etsem yoksa başka bir ürünmü alsam:)

şuan bildiğin üzere assault kullanıorum bende fakat son servisi kaldı :) acaba 2. kutuyu alarak devam mı etsem yoksa başka bir ürünmü alsam:)

Bence ara ver başka bir ürün kullan o bitince tekrar kullanırsın :)

Peki RaJeV, Bulletproof ve Recon için ne düşünüyorsun? Bu iki ürünü çok merak ediyorum açıkçası. Elzem ürünler mi sence, yani öyle diyebileceğin kadar etkililer mi? Bir de Scivation Xtend'in büyük boyunu nerden buldun onu öğrenebilir miyim?

Peki RaJeV, Bulletproof ve Recon için ne düşünüyorsun? Bu iki ürünü çok merak ediyorum açıkçası. Elzem ürünler mi sence, yani öyle diyebileceğin kadar etkililer mi? Bir de Scivation Xtend'in büyük boyunu nerden buldun onu öğrenebilir miyim?

Birisi yurt dışından getirtmiş ondan aldım. O fiyata bulamazsın şu an piyasada.

Bulletproof'u düzgün kullanırsan faydasını hissediyorsun daha dinç oluyorsun.

Recon'u tam çözemedim :D Başladım kutuya bitirmeye yaklaştığımda bıraktım etki alamadığım için. Şimdi bacak antrenmanlarımdan sonra alıyorum. İnanılmaz recovery sağlıyor. Kafam karışık yani bu konuda.

@RaJev teşekkürler.

Recon'un olayı yalnızca recovery ise Scitavion Xtend kullanacağım zaten, o yeterli olur sanırım.

Bulletproof'u günün 18-20 saatini dışarıda geçirmek zorunda olan ve haliyle uyku süresi 4-6 saati aşamayan birinin zindeliği için önerir misin kendi deneyimlerinden yola çıkarak? Sabahları gerçekten çok zor uyanıyorum.

@RaJev teşekkürler.

Recon'un olayı yalnızca recovery ise Scitavion Xtend kullanacağım zaten, o yeterli olur sanırım.

Bulletproof'u günün 18-20 saatini dışarıda geçirmek zorunda olan ve haliyle uyku süresi 4-6 saati aşamayan birinin zindeliği için önerir misin kendi deneyimlerinden yola çıkarak? Sabahları gerçekten çok zor uyanıyorum.

ZMA ile takviye yaparsan kullanabilirsin faydalı olabilir
Tabiki bu ikisi almadan 2 saat önce yemek kesilmeli

Glutamine konusunda kafam çok karışık eklesem mi eklemesem mi diye?
Maddi durumum müsait olunca MHP glutamine alırım sanırım 185lira 1kg.

Arkadaşım gaspari anavite almış kokusundan kullanmadığı için bana hediye etti. Bunu kombinasyonuma ekliyorum. En son kombine şeklim:

Sabah:

3/4 ölçek whey protein
1 adet multivatin

İdman öncesi
1g C vitamini
4 tatlı kaşığı kahve
Bsn Hyper fx

İdman sırası:
Bsn Amino X

İdman Sonrası
Blend protein

Yatmadan önce
ZMA

Selam RajeV Ben Halo , vapor ve Assult kullanmaya başlayacağım kullanımı ve onlar hakkındakı yorumlarını merak edıyorum .

birde Halo ve vapor yerine - Recon ve Bullet mı daha ıyı olur bır yorum yaparsan sevınırım .
Şu anda sadece antreman öncesı ve sonrası 1 olcek ızole whey ve 5 gr glutamıne ıle 500 ml sıvı (hardlıne L carnıtıne aıyorum . yukarıda yazdıklarımıda kombıne ederek guc artısı ve daha fazla agırlık kaldırmak ıcın dusunuyorum , bunlardan (vapor-Halo) ıkılısıne ( Recon - Bullet ) ıkılısı arasında karar veremıyorum , bırde bu ıkılılerden onların yanına Assault ve Amıno X ı mutlaka ekleyıp kullancağım Yorumlarını istriham ederim.

selamlar

birde Halo ve vapor yerine - Recon ve Bullet mı daha ıyı olur bır yorum yaparsan sevınırım .
Şu anda sadece antreman öncesı ve sonrası 1 olcek ızole whey ve 5 gr glutamıne ıle 500 ml sıvı (hardlıne L carnıtıne aıyorum . yukarıda yazdıklarımıda kombıne ederek guc artısı ve daha fazla agırlık kaldırmak ıcın dusunuyorum , bunlardan (vapor-Halo) ıkılısıne ( Recon - Bullet ) ıkılısı arasında karar veremıyorum , bırde bu ıkılılerden onların yanına Assault ve Amıno X ı mutlaka ekleyıp kullancağım Yorumlarını istriham ederim.

selamlar

Şu sorulara cevap verirseniz doğru yönlendirebilirim:

Antrenman yoğunluğu
Antrenman sonrası kas ağrılarının devamı
Uyku düzeni
Yağ oranı

Back
Yukarı