Quark yerine Lor Peyniri

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve jormakka tarafından 30 Nisan 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. jormakka
    Offline

    jormakka Üye

    Katılım:
    30 Nisan 2010
    Mesajlar:
    117
    Beğenileri:
    54
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mimar
    Yer:
    Frankfurt am Main
    Merhaba,

    Yakinda Almanya`dan Türkiye`ye geri dönüyorum. Bilmiyorum duyan var mi ama orada "Quark" denilen ve duydugum kadariyla Türkiye`deki Lor Peyniri yerine gecen proteini ve caseini bol bir besin var. Hafif sivi, yogurda benziyor, biraz da eksi. Ben icine biraz sivi tatlandirici koyup yiyorum hep.

    Acaba lor peynirini suyla ya da sütle mixerde karistirsam yine yogurda benzer bir yiyecek elde edebilir miyim? Lor peynirini tatlandirici ya da meyveler ile deneyen var mi hic?

    Simdiden tesekkürler.
     
  2. DeliKase
    Offline

    DeliKase Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    112
    Beğenileri:
    59
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    lordan nefret eden biri olarak 100gr yoğurt, 100gr lor ve 50ml suyu mikserden geçiriyorum ve öyle tüketiyorum, gayet güzel oluyor.
     
    rsxer bunu beğendi.
  3. jormakka
    Offline

    jormakka Üye

    Katılım:
    30 Nisan 2010
    Mesajlar:
    117
    Beğenileri:
    54
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mimar
    Yer:
    Frankfurt am Main
    Sanırım lordan nefret edenler listesine ismimi eklemem gerek. Dün sıvı tatlandırıcıyla denedim. Tek kelimeyle iğrenç.

    Şimdi kekik ve kırmızı pul biberle deniyorum. Ya da en iyi çözüm bir 'Quark' fabrikası açmak.
     

Sayfayı Paylaş