Bio jett isimli 250 mg. Q10 adi altinda satilan bi urun tedarik ettim. Urunu aslinda kalp rahatsizligi olan annem icin almistim. Ancak satis temsilcisi 30 yasinda sonra herkezin kullanabilecegini soyledigi icin esim ve bende kullanmaya basladik. Fakat Urunu kullanmaya basladigimzidan beri kisa sure icersinde uyku duzenimiz alt ust oldu. Uykuya gecis ve uyku surecunde duzensizlikler yasamaya basladik. Annem saat 6 da kalkmaya, bizler ise (alsik olmadigimiz)5-6 saat uyku ile gunu zip zip gecirmeye basladik. kulaga hos gelsede bu duzensizlik asabimizi bozmaya basladi. Bunun uzerine net uzerinden kullandigimiz marka olan BIO-JET uzerinde bi arastirmaya girdik ve hic bir bilgiye ulasamadik.
Birincisi; Bio- Jett isimli bu markayi aranizda duyan varmi?
Ikincisi; Q 10 kullanipda bu etkileri yasiyan varmi?
ucuncusu; Bu urunun sahte oldugunu dusunuyorum. Bu konuda ne yapmami tavsiye edersiniz. Sonucda bu urunu tercih eden orta yas ustu insanlarin sagliklarinin tehlikeye atillmasini istemem.
BU konuda bilgilerini paylasirsaniz sevinirim.
NOT: Urunun icindeki Q10 miktari 150 mg olarak verilmis.
Birincisi; Bio- Jett isimli bu markayi aranizda duyan varmi?
Ikincisi; Q 10 kullanipda bu etkileri yasiyan varmi?
ucuncusu; Bu urunun sahte oldugunu dusunuyorum. Bu konuda ne yapmami tavsiye edersiniz. Sonucda bu urunu tercih eden orta yas ustu insanlarin sagliklarinin tehlikeye atillmasini istemem.
BU konuda bilgilerini paylasirsaniz sevinirim.
NOT: Urunun icindeki Q10 miktari 150 mg olarak verilmis.