Hani insan artık yeter bu iş buraya kadar der ya o hale gelmek üzereyim. Kendimi şanslı hissediyorum az da olsa ki daha gelmedim, az bir umudum var, sizinde yardımınız gerekiyor. Eyer böyle devam ederse, göğüs antremanı sadece şınav ve yana açma şeklinde yapacağım.
Linkini vermeye çalıştığı resimi arnoldunda bulunduğu bir fotodan kestim. Sanırım tahmin etmişsinizdir artık sorunumun ne olduğunu. Benim göğüslerimin görüntüsüde yan profilden aynı bu şekilde. Hatta kendi kendime "yuh ulan acaba bundandamı büyük" diyecem. Abartmıyorum, o resmi gördüğüm zaman sevindim, çünkü sizlere kendi sorunumu anlatmamda büyük önem taşıyor. Tek kötü olan göğüs gürüntüsü. Benim hedefim olan vücut sadece ve sadece geniş omuzlu bir görüntü. Bu hedefime hiçbir zaman ulaşamayacakmıyım. Her zaman kalın kıyafetlerle dolaşmaktan bıktım artık. Omuzlarımı kat kıt önemsediğim halde ne kadar gelişirlerse gelişsinler belli bile olmuyorlar neredeyse. Boşunamı ağırlık basıyorum, şeytan diyor artık, bırak bu kadar ayrıntılı body planı içinde tolaşmayı, sadece küçük temel hareketlerle(şınav-yana açma-omuz pres ve haftanın 4-5 günüde kardio)planına geç diyor. Çünkü sadece haftanın tüm günü kardio yapıp şınavla desketleyen ve omuz ölçüsü benden küçük olduğu halde kısa kollu giyindiği zaman benden daha geniş gözükenleri tanıyorum. Boyum 1.80 kilo 1.83. Çok az hantal gibi görenler benim koşu değerlerimi duydukları zaman hızlı olduğumu zaten anlıyorlar. Yani vücudumun kas oranına ve ağırlık ortalamasına göre gerçektende iyi koşuyorum.(Hani derler ya vg ciler fazla koşamaz vs felan diye) Artık KIŞ AYLARINI DAHA ÇOK SEVMEYE BAŞLADIM. Yorumlarınız gerçektende önemli, teşekkürler.