Protein (?) Tozu

MrMeto

Üye
Öncelikle selamun aleyküm.Bugün ilimdeki protein centera gidip protein tozu almak istediğimi söyledim.Yaşım ve ilgilendiğim spor -futbol- için protein tozundan ziyade karbonhidrat oranı yüksek proteini düşük bir toz önerildi.Xpro Maxx isimli ürünü aldım fakat birkaç araştırmamın sonucunda aldığım ürünün kilo aldırıcı olduğunu öğrendim.Sorum şu ; bu toz benim kas kütlesi arttırmamda yardımcı olur mu , kilo alırsam kas kütlesi olarak mı yağ olarak mı alırım.Cevaplarınızı bekliyorum.[DOUBLEPOST=1437767337][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme:
Kardeşim Aldığın protein tozu kilo almana yönelikse Şeker ve yağ oranı yüksektir yani protein ağırlıklı değil hacimlenme amaçlı işine yarayabilir.Protein tozunla birlikte bol bol yemek ye fakat fitness ile uğraşmıyorsan vücudun şekillenmez sadece sana kilo aldırır.

Karbonhidrat tozlarındada protein vardır ama asıl amacı yağ ve kas ikilisiyle kilo aldırmak karbonhidrat tozlarının hacmi fazla olduğu için servis sayısı çok düşük olur sanırım paylaştığın ürün 10 servis karbonhidrat ağarlıklı protein kullanabilirsin en mantıklısı o olur.

Back
Yukarı