1 haftadır spor salonuna gidiyorum kilom 53, boyum 180 cm, yaşım 16. Vücudumun fit görünmesini istiyorum. Yarışmalara katılmak ya da vücudumu makine gibi yapmak istemiyorum. Üniversite sınavına hazırlanırkende bırakabilirim sporu. Spor salonunda ki iki antranörde protein tozunu antrenmandan sonra sütle karıştırarak içmemi tavsiye etti ama bazı kaygılarım var. Forumda ve internette detaylı bir araştırma yaptım. Doktorlar, protein tozunun ve sporun bırakıldığında kasların sarkma yapabileceğini söylemiş çok inanmıyorum buna ama daha önce uzun süreliğine sporu ve protein tozunu bırakan birisi varsa lütfen paylaşsın. Protein tozunu sütle karıştırıp içmeninde zararlı olduğunu söylemiş birisi forumda. Ne gibi bir zararı olabilir? Daha önce protein tozu kullanıpta karaciğer ve böbrek sorunu yaşayan biri var mı? Forumda böbrek hastalağına yakalanan biri vardı sanırım. Yanlış anlamayın ama protein tozunun sperm sayısını etkilediği gibi şeyler okudum internette doğruluk payı var mıdır? Ve body building'in boy uzamasını kestiği gibi söylentiler var. İnanmıyorum ama herhan gibi sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkürler.