Protein tozu kullanmadan vücut yapılmazmı?

18 Yaşındayım 175 boy 70 kiloyum , spor salonuna başlayalı tam 1 hafta oldu gayet iyi, gidiyor haftada 5 gün gidiyorum en az 2 saat çalışıyorum merak ettiğim bişey var beslenmemin zaten iyi olduğunu düşünüyorum lor peyniri,yumurta,süt,yoğurt hergün yiyorum yinede protein tozu ve benzeri şeyler almam gerekirmi ve spor üzerine bilmediğim çok şey var tavsiye verirseniz sevinirim :D

Artık doğal besinlerden karşılayamayacak hale gelirsen protein ihtiyacını veya definisyona gireceksen lüzumludur.
Şahsen ben daha o seviyeye gelemedim ve lor peynirine, yumurtaya, ton balığına ve tavuğa abanıyorum. Tabi yeşil mercimek bitkisel protein kaynaklarının vazgeçilmezlerinden..

Aynen antrenman süren baya fazla. 45 dkya indir. Ayrıca çok kaslı ve yağsız olmak için kullanman lazım diyenleri de bişey bilmiyo diye engelle

Diyelim protein tozuna 200tl verip aldin ve bir ölçeğinde 20-25 gr protein var,protein tozuna verdiğin parayla 1 ay boyunca her gün 500-600gr tavuk göğüslü tuketebilirsin bu danyaklasik 100-120gr protein yapar,hangisinin daha çok katkisi olur sence? Protein tozu bence gereksiz çok supplement kullanmak istiyorsan bcaa alabilirsin

Protein tozu kullanıp hiçbir şey yapamayanlara da bakarsak, sorunun cevabını bulmuş olursun.
Supplementler beslenmenin yerini tutmaz. Bilmediğin şeyler için forumda vakit geçirmen gerekiyor.

Back
Yukarı