Protein Tozlu(Doğal) Gözleme

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve DarkZea tarafından 18 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. DarkZea
    Offline

    DarkZea Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Karabük
    thums:proteintozu(doğal) dedim çünkü Çökelek bir protein tozu.
    İşte Tarifi Kesinlikle ANNEMDEN ALINTIDIR.

    Çökelekli gözleme :
    Malzeme:pişmemiş yufka,Yağsız süt,Zeytin yağı,Çökelek,Semiz otu,yumurta
    yapılışı:2 yemek kaşığı zeytin yağı 1 çay bardağı süt 1yumurtayı güzelce çırpın. Hazır yufkanın 1 tam parçasını masaya serin ve hazırladığınız karışımı yufkanın üzerine güzelce sürün.Üzerine isteğe bağlı miktarda maydonoz ve semiz otu koyun.100 g çökeleği güzelce yayın.kare oluşcak şekilde köşeleri ortada bileştirin(kare yufkanın katlandıktan sonraki şekli olacak ve kesinlikle katlama yerinde bir açıklık olmayacak.)daha sonra teflon tavada önce katlanmış yerini daha sonra arka kısmını pişirin.
    Olabilecek sorular
    Karışımı İçine sürün
    Tavaya Yağ Dökmeyin

    Afiyet Olsun
    Bir teşekkürüde Çok görmeyin :D
     
    nana, SEZER YZL ve zhu.zhq bunu beğendi.
  2. -hitman-
    Offline

    -hitman- Üye

    Katılım:
    29 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    429
    Beğenileri:
    320
    Ödül Puanları:
    73
    Yer:
    İzmir
    DarkZea şimdi bunu yaparsak protein tozu almamıza gerek kalmazmı :D ?
     
  3. DarkZea
    Offline

    DarkZea Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Karabük
    protein tozu kadar var çünkü 100 g da 54 gr miktarında protein 1-2 gr miktarında yağ var(ama çökelekin)
     
  4. -hitman-
    Offline

    -hitman- Üye

    Katılım:
    29 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    429
    Beğenileri:
    320
    Ödül Puanları:
    73
    Yer:
    İzmir
    Hımm saolasın denicem..
     
  5. umur35
    Offline

    umur35 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.127
    Beğenileri:
    1.031
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İzmir

    Cokelegın %50sı proteın mı???:shock::shock:


    Lor cokelek benım bıldıgım aynı urunler ve lorun max %20sı proteın..
    :eek::eek:
     
  6. DarkZea
    Offline

    DarkZea Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Karabük
    internetten baka bilirsiniz gerçekten çok daha farklı lor peynir suyundan,çökelek süt ve yoğurttan
     
  7. DarkZea
    Offline

    DarkZea Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Karabük
  8. umur35
    Offline

    umur35 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.127
    Beğenileri:
    1.031
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İzmir
    Eh yınede orada 35 dıyor bence max 30-35 tır..%50 olsa heralde duyardık yanı..Dusunsene 1 kıloda 500 gr proteın..O kadarda olsaydı bence proteın tozu sektoru ıflas ederdı..:)
    Paylastıgın ıcın sagol yınede bı arastırıyım ben o konuyu..:)
     
  9. DarkZea
    Offline

    DarkZea Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Karabük
    üzgünüm link yenilendi
    bakın kurusu %54
     
  10. umur35
    Offline

    umur35 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.127
    Beğenileri:
    1.031
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İzmir
    Dedıgın gıbıymıs %54 proteın ama bırde %11 yag var dıyor..Ilgınc..
     
  11. diez
    Offline

    diez ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    18 Ocak 2006
    Mesajlar:
    13.051
    Beğenileri:
    15.000
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Çorum
    çökelek protein tozu olabilir mi sizce..doğal protein diyelim ona..

    ayrıca beyaz undan yapılan yufka kanşekerini fazlaca yükseltecektir ve yağlanmaya sebep olacaktır..bulk yemeği olabilir belki ama yinede un olarak kepek oranı yüksek has un (kara değirmen unu) vs kullanmak lazım
     
  12. DarkZea
    Offline

    DarkZea Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Karabük
    Marka veriyorum üzgünüm Seymen kepekli yufka var. Ona yapabilirsiniz ağız tadınıza bağlı yağ ve yumurta seviyesini indirebilirsiniz.
     
    Phobos bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş