Protein Tozları Taksitlendirme Hak.

Arkadaşlar BDDK aldığı karar neticesinde artık protein tozları için taksitlendirme yapılamıyor.Bu konu hakkında yapabileceğimiz birşey var mı?Bu ülkede spor yapan kesim genellikle öğrenci ve protein tozlarının fiyatları da malum..

amaç zaten insanların spor yapmasının önünü kesmek güçlü bir Türk gençliği istemiyorlar çünkü bu Türk gençliği bir gün gelip bunlardan misliyle hesap soracak bunu iyi biliyorlar
Türk kelimesini her yerden her mecradan kaldırmaya çalışan bir yönetim acaba bizim iyiliğimiz için her hangi bir iş yapabilir mi ?

Hocam Bende Bu Konunun Takipçisiyim Bakalım Son Durum Ne Olucak İnşallah Besin Takviyesi Satan Firmalar Bir Çözüm Bulmuştur.
Umarım en kısa sürede bir çözüm bulunur...[DOUBLEPOST=1519516904][/DOUBLEPOST]
amaç zaten insanların spor yapmasının önünü kesmek güçlü bir Türk gençliği istemiyorlar çünkü bu Türk gençliği bir gün gelip bunlardan misliyle hesap soracak bunu iyi biliyorlar
Türk kelimesini her yerden her mecradan kaldırmaya çalışan bir yönetim acaba bizim iyiliğimiz için her hangi bir iş yapabilir mi ?
Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum...Ayrıca devlet büyüklerinin! gereksiz harcamaları yüzünden verilen bütçe açığının kapatılması için bir mahremimize girip elimizde birikimleri almadıkları kaldı.Ben gençlikten ümitliyim her ne kadar umursamaz,şımarık görünselerde neyin ne olduğunun çoğunluğu farkında.

Önünü kesme mevzusuna tamamen katılıyorum. Bu ülke de bu gidişle sadece futbol değer görür, en basit örneği Türkiyeden MR.olympia çıkmamasıdır. Malum et,tavuk fiyatları tavan protein tozu deseniz adeta bir lüks haline geldi ama bütün imkansızlıklara rağmen Türk insanı yılmaz.

:D valla şaka gibi zaten ürünlerin yüzde 50 si vergi sayemizde devlet kamu çalışanları maaş alıyolar hala engellemeye çalışıyorlar sigara içeriz yüzde 70 i vergi içki alırız yüzde 70 i vergi sağlıklı yaşayalım spor yapalım deriz 50 100 tl edicek tozlar 300 tl onuda almamızı engelliyolar :D

sporcunun arkasında yanında durman gerekir sonra memleketten neden sporcu çıkmıyor madalyalar niye alınamıyor kardeşim imkan mı veriyorlar . varsa yoksa futbol spor demek futbol demek değil !

Ayrıca eskiden daha ucuza yurt dışından getirtilebilirken mevzuyu fark ettiklerin de artık yasaklandı getirtseniz bile vergiyle getiriyorsunuz o da aynı fiyata denk geliyor ne diyelim artık.

Ayrıca eskiden daha ucuza yurt dışından getirtilebilirken mevzuyu fark ettiklerin de artık yasaklandı getirtseniz bile vergiyle getiriyorsunuz o da aynı fiyata denk geliyor ne diyelim artık.
Duyumlarıma göre bunun sebebinin bu sektörü elinde tutan 3-4 büyük başın(yandaşın) rahatsız olması,yoksa insan sağlığına önem vermeyen zihniyet,sporcu sağlığını mı düşünecek..

Duyumlarıma göre bunun sebebinin bu sektörü elinde tutan 3-4 büyük başın(yandaşın) rahatsız olması,yoksa insan sağlığına önem vermeyen zihniyet,sporcu sağlığını mı düşünecek..
Haklısınız, ben de öyle duymuştum.

Back
Yukarı