Umarım en kısa sürede bir çözüm bulunur...[DOUBLEPOST=1519516904][/DOUBLEPOST]Hocam Bende Bu Konunun Takipçisiyim Bakalım Son Durum Ne Olucak İnşallah Besin Takviyesi Satan Firmalar Bir Çözüm Bulmuştur.
Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum...Ayrıca devlet büyüklerinin! gereksiz harcamaları yüzünden verilen bütçe açığının kapatılması için bir mahremimize girip elimizde birikimleri almadıkları kaldı.Ben gençlikten ümitliyim her ne kadar umursamaz,şımarık görünselerde neyin ne olduğunun çoğunluğu farkında.amaç zaten insanların spor yapmasının önünü kesmek güçlü bir Türk gençliği istemiyorlar çünkü bu Türk gençliği bir gün gelip bunlardan misliyle hesap soracak bunu iyi biliyorlar
Türk kelimesini her yerden her mecradan kaldırmaya çalışan bir yönetim acaba bizim iyiliğimiz için her hangi bir iş yapabilir mi ?
Duyumlarıma göre bunun sebebinin bu sektörü elinde tutan 3-4 büyük başın(yandaşın) rahatsız olması,yoksa insan sağlığına önem vermeyen zihniyet,sporcu sağlığını mı düşünecek..Ayrıca eskiden daha ucuza yurt dışından getirtilebilirken mevzuyu fark ettiklerin de artık yasaklandı getirtseniz bile vergiyle getiriyorsunuz o da aynı fiyata denk geliyor ne diyelim artık.
Haklısınız, ben de öyle duymuştum.Duyumlarıma göre bunun sebebinin bu sektörü elinde tutan 3-4 büyük başın(yandaşın) rahatsız olması,yoksa insan sağlığına önem vermeyen zihniyet,sporcu sağlığını mı düşünecek..