Protein kürleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben protein kürü yapmak istiyorum.
Ama hangi süplimentleri kullansam karar veremedim. Bana yardımcı olacak var mı?
1.83 cm boy 77kg

süplimentli protein kürü nasıl oluyor açıklarsan yardımcı olmaya çalışırız yeni ilaç mı çıktı

süplimentli protein kürü nasıl oluyor açıklarsan yardımcı olmaya çalışırız yeni ilaç mı çıktı
Ya protein kürü yapcam işte[DOUBLEPOST=1469962492][/DOUBLEPOST]
Acaba bb geçmişiniz var mı ?
Daha önce yaptım bb ama 2 seneye yakındır bazı sebeplerden dolayı bırakmıştım[DOUBLEPOST=1469962532][/DOUBLEPOST]
Önerebileceğiniz kombinasyon varsa sevinirim

:D :D
yapmanı tavsiye etmiyorum. sen bilirsin tabi[DOUBLEPOST=1469963207][/DOUBLEPOST]bide merak ettimde hangi süplimentlerden kombinasyon olcak bu protein kürü ? :D

Protein kuru yapmak ne demek? Protein tozu kullanmayi mi kastediyor?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum bak supplement e yabancı oldugunu düsünüyorum ve kullanıcak seviyede olmadıgını düsünüyorum ama antrenmanlardan sonra hemen suyla beraber whey protein tüketebilirsin sütle önermem hızlı karışması gerekli 15dk da karısır amino asit bcaa glutamine vesaire için daha erken oldugunu düsünüyorum ve bu ürünler bu sporun %3 ü %5 i uzun süre kullanınca güzel etki alırsın anca öyle beklentilerin olmasın ama antrenmanlardan sonra tüketilen whey gelişimine yardımcı olur

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı