Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Mixed nuts" diyo yani karışık kuruyemiş (gibi bişi. Fındık, badem vs. Farklı dediğin o sanırsam.
Önce yulafı ve kuruyemişleri mikserden geçiriyor. Sonra farklı bir kapa Casein ( yavaş sindirilen ) ve Whey ( hızlı sindirilen ) protein tozunu ve az miktar fıstık ezmesi koyup yulaf ve kuruyemişleri üzerine ekliyor. Sonra az bi suylada yenilebilir bir hale getiriyor. Hazırlaması gayetbasit ve besleyici bir tarif.
ya hocam nasil ögrenciler icin iyi adam , zaten supplimentleri karistiriyor sonra peanut yani fistik ezmesi koyup hafif suyla karistiyor.. adamin kullandigi supplimentlerin 3unun toplami turkiyede 300 milyondan fazla!! ben de sandim dogal bir protein bar yapicak.. bunu akil etmek icin insanin kafasinin calismasina bile gerek yok!! bu arada bu peanut faydali mi? bilen var mi acaba?
simdi protein bar almaya kalkissa bir ögrenci ders aralarinda yerim falan diye 20 güne bölsen orada fiyatini bilmiyorum fakat buradada cok pahali protein bari bu tariften yüzlercesi cikar ben denedim icine tarcinda attim harika oldu yav üc dört porsiyon yaptim
buzdolabinda ötekiler