Protein barı + protein tozu çok mu gelir?

Fat2Fit

Üye
Selam arkadaşlar ben hemen uzatmadan kısaca sorumu anlatıyım

ben her gün 1 tane çikolata yiyorum ne yazık ki ve aksamları idmandan sonra 1 ölçek protein tozu içiyorum aklıma şöyle bişey geldi acaba normal çikolata yerine protein bar yesem hem çikolata yemiş olurum hemde protein almış olurum ama protein bar + protein tozu çok mu olur çünkü çok kaslı değilim

ben her gün 1 tane çikolata yiyorum ne yazık ki ve aksamları idmandan sonra 1 ölçek protein tozu içiyorum aklıma şöyle bişey geldi acaba normal çikolata yerine protein bar yesem hem çikolata yemiş olurum hemde protein almış olurum ama protein bar + protein tozu çok mu olur çünkü çok kaslı değilim
En kolay çözüm barı kendin yap.

Lindt %99 luk bitter
Kullandığın protein tozu
Yulaf
İsteğe göre mevsim meyveleri yada kuru meyve
Süt

Bunları bulamaç haline getirip buzluğa attığında 10 numara bar olur. Hatta içine yumurta katıp firına atarsan kurabiye gibi yiyebilirsin. Miktarları yazmadım o tamamen senin isteğine göre değişir.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fullbody mi çalışıyorsun? Eğer fullbody ise cevap hayır olurken, bölgesel ise evet olabilir. Bunu bilirsek dahi iyi yorum yaparız.

Yapcagın seye paramı dayanır reis hergün sadece protein bar ve bi ölcek protein tozuna vercegin para 12 15 tl alcagın protein ortalama 50 70 gr

Back
Yukarı