merhaba bu sporda 5. ayım ve programımla ilgili sorun yasıyorum.4 gune ayrılmıs elimdeki program
1.gun:gogus-biceps
2.gun
muz-triceps
3.gun:kanat-sırt
4.gun:bacak
hocam haftada 4 gun gelmemin iyi olacagını soyledi ama okul falan var malum yetisemiyorum ve haftada 3 gun gidebiliyorum.boyle oluncada 2 gogus antremanı arasında bayagı zaman geciyor yeterli calısamıyormus gibi hissediyorum kendimi.ayrıca bu kadar bacak calısması abartı geliyor bana. acaba 3. ve 4. gun programlarımdan birkac hareket cıkarıp sadece temel hareketleri birlestirip programı 3 gune indirebilirmiyim ? bacak ve sırt programımıda yazıyorum tesekkurler
sırt : lat pully machine
tek dumbell rowing
pullover machine
long pully
dead lift
bacak: leg curl
s.l dead lift
leg extension
leg press
hack squat
standing calf
1.gun:gogus-biceps
2.gun

3.gun:kanat-sırt
4.gun:bacak
hocam haftada 4 gun gelmemin iyi olacagını soyledi ama okul falan var malum yetisemiyorum ve haftada 3 gun gidebiliyorum.boyle oluncada 2 gogus antremanı arasında bayagı zaman geciyor yeterli calısamıyormus gibi hissediyorum kendimi.ayrıca bu kadar bacak calısması abartı geliyor bana. acaba 3. ve 4. gun programlarımdan birkac hareket cıkarıp sadece temel hareketleri birlestirip programı 3 gune indirebilirmiyim ? bacak ve sırt programımıda yazıyorum tesekkurler
sırt : lat pully machine
tek dumbell rowing
pullover machine
long pully
dead lift
bacak: leg curl
s.l dead lift
leg extension
leg press
hack squat
standing calf