Merhaba,
Başlangıç antremanları ile 6. haftamı tamamladım ve forumdan ve verilen genel bilgiler doğrultusunda bir program hazırladım, özellikle kullandığım aletler sınırlı olduğu için barbell ve dumbell ağırlıklı hareketleri tercih ettim.
Beslenme programı olarak --kg x 2gr protein-- --kg x 4gr karbonhidrat -- olarak hesaplayarak günlük beslenme diyetimi hazırlıyorum.(daha doğrusu hazırlamaya çalışıyorum) 6haftalık dönemde 7 kg aldım.
boy:183 cm
kg :80,5
Bu doğrultuda aşağıdaki programım hakkında fikirleriniz, önerileriniz ve görüşlerinizi esirgemezseniz menun olurum. şimdiden tüm yardımlarınız için teşekkür ederim.
pazartesi GÖĞÜS-KOL
bench press
Butterfly (Pec Deck)
Dumbbell Flyes
kol:
Barbell Curl
Dumbbell Curls
çarşamba OMUZ-BACAK
Arnold Press
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
Front Dumbbell Raises
bacak:
Squat
Dumbbell Lunges
cuma SIRT-ARKA KOL
Bent-Over Barbell Rowing
T-Bar Rows
One Arm Dumbbell Rowing
arka kol:
Lying Triceps Extensions
Dumbbell French
Başlangıç antremanları ile 6. haftamı tamamladım ve forumdan ve verilen genel bilgiler doğrultusunda bir program hazırladım, özellikle kullandığım aletler sınırlı olduğu için barbell ve dumbell ağırlıklı hareketleri tercih ettim.
Beslenme programı olarak --kg x 2gr protein-- --kg x 4gr karbonhidrat -- olarak hesaplayarak günlük beslenme diyetimi hazırlıyorum.(daha doğrusu hazırlamaya çalışıyorum) 6haftalık dönemde 7 kg aldım.
boy:183 cm
kg :80,5
Bu doğrultuda aşağıdaki programım hakkında fikirleriniz, önerileriniz ve görüşlerinizi esirgemezseniz menun olurum. şimdiden tüm yardımlarınız için teşekkür ederim.
pazartesi GÖĞÜS-KOL
bench press
Butterfly (Pec Deck)
Dumbbell Flyes
kol:
Barbell Curl
Dumbbell Curls
çarşamba OMUZ-BACAK
Arnold Press
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
Front Dumbbell Raises
bacak: