Programıma yorum yapar mısınız ?

tugay01

Üye
Merhabalar. Ben kendi beslenme programıma göre bir antrenman programı çıkardım da eksiği var mı diye sizlere sormak istedim. Daha bilgili arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.

https://www.bodyforumtr.com/threads/yağ-yakmak-için-beslenme-programım.136898/#post-1147920
Beslenme programım üstteki linkte.

Bu antrenman programını üst bölge ve alt bölge olarak hazırladım. Çünkü daha ilk ayım olduğu için bölge bölge ayırmadım.
Amacım yağ yakmak en baştan da belirteyim. İlk gün üst, ikinci gün alt bölge yapıp bir gün ara vereceğim. Sonra yine aynı sistem yapacağım. Yani haftada 4 gün ağırlık çalışacağım. Geri kalan 3 güne de 40'ar dakikalık kardiyo programı ve karın çalışması yapacağım. Artık ya yüzme olur, ya cross trainer olur. Şimdiden yorum yapacak arkadaşlara teşekkür ederim. Programım aşağıda

Üst bölge :
Bench press 4x10
Chest press 3x10
Lat pulldown 4x10
Lat rowing 3x10
Shoulder press 4x10
Dumbell yanlara açış 3x10
Barbell curl 4x10
Lat triceps 4x10

Alt bölge:
Squat 4x15
Leg extension 4x15
Leg curl 4x15
İç ve dış bacak 3x30 - 3x30
Calf raises 4x15

https://www.bodyforumtr.com/threads/alt-ve-Üst-vücut-programı-lyle-mcdonald-programı.134018/
ben kullandım bu sistemi definasyonda ve bulktada devam ediyorum şuan hatta lyle mcdonaldın sistemi bu şekilde definasyonda verim aldım inceleyebilirsin

Programı inceledim kardeşim. Ama benim hedeflerime yönelik bir program olduğundan emin olamadım ben. Aslına bakacak olursam daha ilk ay olduğu için ağır gelmesi olağan. Sanırım senin geçmişin var ve öyle yapmaya başlayacaksın. Ben daha yeni başlayacağım için ilk ay düz hareketlere başlamak istedim (incline bench press için erken mesela)

Bence owerhead press'te yapmalısın omuzun en temel hareketi yeni basliyorsan shoulder press'den daha iyi bence. ben de çok tecrubeli sayilmam fakat yeni baslayan biri acilen guclenmeli guclenmede temel hareketlerle cok daha iyi olur diye dusunuyorum .

Bence owerhead press'te yapmalısın omuzun en temel hareketi yeni basliyorsan shoulder press'den daha iyi bence. ben de çok tecrubeli sayilmam fakat yeni baslayan biri acilen guclenmeli guclenmede temel hareketlerle cok daha iyi olur diye dusunuyorum .
Aslında benim shoulder press diye yazdığım şey Overhead press zaten. Ben sadece ismini hatırlayamadığım için shoulder press yazdım

Back
Yukarı