Programıma yardım lütfen...

Benc machine : 3 * 8
Inclain Press : 3 * 8
Inclain açış : 3 * 8
Omuz press : 3 * 8
Omuz açış : 3 * 8
Lat Pulldown : 3 * 8
Rowing machine : 3 * 8
Triceps Pushdowns : 3 * 8
Dumbell French : 3 * 8
Barbell Curl : 3 * 8
Consantre : 3 * 8
Leg Extension : 3 * 15
Leg Curl : 3 * 8
hyper extension : 3 * 20
Mekik : 3 * 30
alt mide : 3 * 20 bu hareketin adını hatırlıyamadım için alt mide yazdım...

Ben daha önce sporla uğraşıyordum ama bu spora yeni başladım..Programımın yeterlimi yoksa fazlamı olduğunu değerlendirirseniz sevinirim...

ölçülerimide veriyim...
Bel : 82
Omuz : 109
Göğüs : 100
Kol : 33
Bacak : 54
Kalf : 38
Boy : 1.83
Kilo : 77

Teşekkürler...

Bunların hepsini aynı antrenmanda yapıyorsan çok fazla.

Yeni başladıysa bence fazla değil Centaur. Adaptasyon dönemi için uygun. Yalnız tekrar sayılarını 12'ye arttırmanı öneririm. Ve bu sistemle 2 ayı geçme. 2 ay sonunda split programa geç.

Yeni başladıysa bence fazla değil Centaur. Adaptasyon dönemi için uygun. Yalnız tekrar sayılarını 12'ye arttırmanı öneririm. Ve bu sistemle 2 ayı geçme. 2 ay sonunda split programa geç.

16 haraket 3'er setten toplam 48 setlik bir antrenmandan bahsediyor SCHWARZXXL dikkatini çekerim. Eğer çok hafif çalışacak adaptasyon programı diyorsan amenna fakat bu seferde 2 ay çok uzun gelir.

16 haraket 3'er setten toplam 48 setlik bir antrenmandan bahsediyor SCHWARZXXL dikkatini çekerim. Eğer çok hafif çalışacak adaptasyon programı diyorsan amenna fakat bu seferde 2 ay çok uzun gelir.

Yok 2 ay fena bir süre değil. Hareket sayısı bana göre şu açıdan ideal. Başlangıçta kasları tam güç vuramayacağı için hareket sayısının fazla olması çok yıpratıcı olmayacaktır. Belki incline press çıkarılabilir. Gerisi fena değil. Yine fazla gelirse kol hareketleri birer harekete indirilebilir ama bence gerek yok.

Back
Yukarı