Değerli arkadaşlar sizlerin bilgisinden ve gözlemlerinden faydalanmak için bir kaç sorum olacak
Ben daha önce VG sporunu 1 sene kadar yapmıştım ama bırakalı 5 yıl falan oldu şimdi yeniden başladım 4 ay bitti
Vücut yapımda yağlı gözüken hiçbiryerim olmadı bugüne kadar ve biraz zor kilo alıyorum bu yüzdende her zaman kaslarım belirgindir fotodanda bakarsanz daha iyi anlaşılır
Yada bana öyle geliyordur vücudumun bütün hatları hep bellidir
Yaşım 28 boy 1.90 kilo şu anda 75 amacım hacimli bir vücuda sahip olmak.
Şu andaki programımı yazayım 10 gün sonra bitiyor bu program yenisi yazılacak
Haftada beşgün çalışıyorum pzts - salı - prşb - cuma - cmts
1.gün
GÖGÜS-BİCEPS
İnslayn Benç Press 4*10
Declıne Benç Press 4*10
Makina Benç Press 4*10
Cable Cross 4*10
Kelebek 4*10
--------------------------------------
Z barbel Curl 4*10
Dambull Curl 4*10
Dambull Yan 4*10
2.gün
KANAT-TRİSEPS
Lat Makina Enseye Çekiş 4*10
Makina Alt 4*10
Lat Makina Göğse Çekiş 4*10
Eğilerek Dambull Açış 4*10
---------------------------------
Barbel Alın Press 4*10
Lat Triseps 4*10
Eğilerek Dambull Triseps 4*10
3.gün
OMUZ-BACAK
Makina Omuz Press 4*10
Dambull Lateral 4*10
Makina Ön Omuz Press 4*10
Upring Rowing 4*10
----------------------------
Hag Squat 4*10
Leg Extention 4*10
Dedlif 4*10
Vücut yapım kendimi bildim bileli spor yapmasamda belirgin hatlıydı ama çocukluğumdan beri spora hevesli olduğum için her zaman mekik şınav çekerdim çok azda olsa dambullarlada çalışırdım bilinçsiz şekilde nede olsa çocukluk işte.
Yanlış anlaşılmasın ama salonda çoğu insan benim vücuduma gıptayla bakıyor sakın yanlış anlamayın kendimi övme gibi niyetim yok sadace kas yapımdan kaynaklanan bir avantajım olduğunu düşünüyorum ve bunuda bilinçsizce çalışıp heba etmek istemiyorum
Önden çekilmiş pozum yok olunca eklerim gögüslerimde iyi gelişmiş gözükmekte önden bakılınca ilk göze çarpan yerim diyebilirim
Şimdi benim merak ettiğim programım acaba bana verim sağlayacak bir programmı nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz vücudu arada sırada şaşırtma konusunu ben bu forumdan öğrendim ve artık uygulayacağım
Hiç bir protein tozu amino falan kullanmıyorum Herkeste hiçbişey kullanmadan bu vücut böyle nasıl oldu falan diyor ama mümkün olduğunca beslenmeme dikkat ediyorum
Ve yeni yazılan programdada 4*10 yazılırsa ben programın dışına çıkıp piramit sistem uygulamayı düşünüyorum bu arada günde 1 paket sigara içiyorum
Programımda birde hergün sehpada 4*20 mekik yazıyor ama kilo almak için henüz mekik yapmıyorum fazladan enerji tüketmemek için
Çocukluktan beri mekikle aram iyi olduğu için baklavalar her zaman var istediğim an tam çıkarabileceğimi düşünüyorum İlk hedef iri görünüm
Kanat çalıştığım günlerde ısınırken bu forum sayesinde artık mutlaka barfiks çekmeye özen gösteriyorum
Buradaki arkadaşların bana tavsiyede bulunmasını eksilerimi artılarımı belirtmesini rica ediyorum
İik ölçülerim şöle idi
Omuz : 119
Gögüs : 102
Kol : 33
Bel : 75
Kilo : 70
Başladıktan 2 ay sonra bicepsimi ölçtürdüm 36.6 olmuştu
Diğer yerlerde baya gelişme oldu ama ölçtürmedim
Kusurlu bir ifadem olduysa affola
http://img521.imageshack.us/img521/6312/25788554uc1.jpg
Son düzenleme: 1 Ekim 2008