ghostrider1907
Üye
[FONT="] Merhaba,[/FONT]bu sporda daha çok yeniyim. Yorumlarınız benim için çok önemli..
Set aralarında ne kadar dinlenmeliyim ? Başka bir harekete geçerken ne kadar beklemeliyim bunları söylerseniz çok sevinirim..
[FONT="]Boy : 180 , Kilo 77[/FONT]
[FONT="]6 aydır evde yapıyorum programım bu..[/FONT]
[FONT="]Lütfen önerilerinizi söyleyin yanlışlarım varsa söyleyin ?..
[/FONT]
[FONT="]PROGRAM A[/FONT]
[FONT="]Göğüs[/FONT]
[FONT="]1-) [/FONT] [FONT="]Bench Press Pectoral(güğ[/FONT]üs) 4x 12-10-8-6
[FONT="]2-) [/FONT] [FONT="]Incline Dumbel Press[/FONT]4x12
[FONT="]3-) [/FONT] [FONT="]Incline&Dicline Bench Press Pectoral(güğ[/FONT]üs) 4x 12-10-8-6
[FONT="]4-) [/FONT] [FONT="]Dumbel Fly [/FONT]4x12
Ön Kol
[FONT="]5-)[/FONT] [FONT="] Preacher Curl Zbar Biceps [/FONT]4x 12-10-10-8
[FONT="]6-)[/FONT] [FONT="]Concentration Curls [/FONT]Biceps4x 12-10-10-8
[FONT="]7-)[/FONT] [FONT="] Hammer Curls (dumbbell'ları[/FONT] L şeklinde öne doğru) biceps4x12
[FONT="]PROGRAM B[/FONT]
[FONT="]Omuz[/FONT]
[FONT="]1-)[/FONT] [FONT="] Dumbbell Row lat (domalarak çeki[/FONT]ş) [FONT="](kanat)[/FONT] 4x12
[FONT="]2-)[/FONT] [FONT="] Omuz press (omuz)[/FONT] 4x 12-10-10-8
[FONT="]3-)[/FONT] [FONT="] Dumbbell Lateral Raise(Yana açış[/FONT]) (omuz) 4x12
[FONT="]4-)[/FONT] [FONT="] Upright Barbell Rows (düz bar önden göğ[/FONT]üse) (omuz+boyun) 4x 12-10-10-8
[FONT="]5-)[/FONT] [FONT="] Front Dumbbeell Raises(Dumbbell öne doğ[/FONT]ru açış) omuz
[FONT="]Arka kol[/FONT] 4x12
[FONT="]6-)[/FONT] [FONT="] Close Grip Bench Press(Z bar'la bench) (arkakol)[/FONT] 4x 12-10-10-8
[FONT="]7-)[/FONT] [FONT="] Tricep Extension(z bar yatarak geriden öne doğ[/FONT]ru) (arka kol) 4x 12-10-10-8
[FONT="]
[/FONT] [FONT="] pullover(arkakol)[/FONT] 4x 12-10-10-8
[FONT="]9-)[/FONT] [FONT="] Bent Over Row (düz bar mideye çeki[/FONT]ş) lat(kanat) OPSİYONEL
[FONT="]10-)[/FONT] [FONT="] T-Bar Rows (kanat) OPSİYONEL[/FONT]
bench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_O
1 gün yapıp 1 gün dinleniyorum..
Koşu yapıyorum 40dk falan..
Beslenmeye pek dikkat etmiyorum..
Nitro-tech protein tozu alıp kullanmayı düşünüyorum..
Set aralarında ne kadar dinlenmeliyim ? Başka bir harekete geçerken ne kadar beklemeliyim bunları söylerseniz çok sevinirim..
[FONT="]Boy : 180 , Kilo 77[/FONT]
[FONT="]6 aydır evde yapıyorum programım bu..[/FONT]
[FONT="]Lütfen önerilerinizi söyleyin yanlışlarım varsa söyleyin ?..
[/FONT]
[FONT="]PROGRAM A[/FONT]
[FONT="]Göğüs[/FONT]
[FONT="]1-) [/FONT] [FONT="]Bench Press Pectoral(güğ[/FONT]üs) 4x 12-10-8-6
[FONT="]2-) [/FONT] [FONT="]Incline Dumbel Press[/FONT]4x12
[FONT="]3-) [/FONT] [FONT="]Incline&Dicline Bench Press Pectoral(güğ[/FONT]üs) 4x 12-10-8-6
[FONT="]4-) [/FONT] [FONT="]Dumbel Fly [/FONT]4x12
Ön Kol
[FONT="]5-)[/FONT] [FONT="] Preacher Curl Zbar Biceps [/FONT]4x 12-10-10-8
[FONT="]6-)[/FONT] [FONT="]Concentration Curls [/FONT]Biceps4x 12-10-10-8
[FONT="]7-)[/FONT] [FONT="] Hammer Curls (dumbbell'ları[/FONT] L şeklinde öne doğru) biceps4x12
[FONT="]PROGRAM B[/FONT]
[FONT="]Omuz[/FONT]
[FONT="]1-)[/FONT] [FONT="] Dumbbell Row lat (domalarak çeki[/FONT]ş) [FONT="](kanat)[/FONT] 4x12
[FONT="]2-)[/FONT] [FONT="] Omuz press (omuz)[/FONT] 4x 12-10-10-8
[FONT="]3-)[/FONT] [FONT="] Dumbbell Lateral Raise(Yana açış[/FONT]) (omuz) 4x12
[FONT="]4-)[/FONT] [FONT="] Upright Barbell Rows (düz bar önden göğ[/FONT]üse) (omuz+boyun) 4x 12-10-10-8
[FONT="]5-)[/FONT] [FONT="] Front Dumbbeell Raises(Dumbbell öne doğ[/FONT]ru açış) omuz
[FONT="]Arka kol[/FONT] 4x12
[FONT="]6-)[/FONT] [FONT="] Close Grip Bench Press(Z bar'la bench) (arkakol)[/FONT] 4x 12-10-10-8
[FONT="]7-)[/FONT] [FONT="] Tricep Extension(z bar yatarak geriden öne doğ[/FONT]ru) (arka kol) 4x 12-10-10-8
[FONT="]

[FONT="]9-)[/FONT] [FONT="] Bent Over Row (düz bar mideye çeki[/FONT]ş) lat(kanat) OPSİYONEL
[FONT="]10-)[/FONT] [FONT="] T-Bar Rows (kanat) OPSİYONEL[/FONT]
bench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_O
1 gün yapıp 1 gün dinleniyorum..
Koşu yapıyorum 40dk falan..
Beslenmeye pek dikkat etmiyorum..
Nitro-tech protein tozu alıp kullanmayı düşünüyorum..