Merhaba arkadaslar.. Yaklasik 1,5 aydir bodye gidiyorum.. Boyum 176 kilom ise 78.. Karnımda bariz bir yağlanma var simit misali
1,5 ay uzun bir sure degil ama yine de 1,5 aya göre acikcasi bir gelisim göremiyorum.. Programimi yazicam bir yanlışım varsa yardimci olursaniz ve tavsiyelerinizi yazarsaniz sevinirim..
Haftada 3 gun gidiyorum
Programa başlamadan önce 7-8 dakika bisiklet çeviriyorum, sonra programa başlıyorum, Her hareketi 4 set yapiyorum 12 + 10 + 10 + 8 şeklinde.. Her hareket arası karın hareketleri yapıyorum.. Programım bitince yaklaşık 20 dakika da düşük tempoyla (9 km/saat) koşuyorum.
1) Pazartesi (Omuz)
- Smith Machine Behind the Neck Press
- Smith Machine Overhead Shoulder Press
- Seated Dumbbell Press
- Dumbbell Lateral Raise
- Machine Shoulder (Military) Press
2) Carsamba (Göğüs)
- Butterfly
- Butterfly (Aletin ismini bulamadım avuçlar tutmayerinde dirsekler yukarda ön kolla pazu arası 90 derece)
- Smith Machine Bench Press (Göğüs)
- Smith Machine Incline Bench Press (Üst göğüs)
- Decline Barbell Bench Press (Alt göğüs)
- Machine Bench Press
3) Cuma (Kol)
- Cable Row Seated (otur kendine çek)
- Dumbbell Bicep Curl (kol )
- Triceps Push Down (arka kol)
- Overhead Rope Extension (
- wide-Grip Lat pulldown
- Wide-Grip Pulldowns Behind the Neck
Hareketlerin karsiligini bulana kadar zaten yaglar eridi
Program günleri sabah 5 tane yumurta beyazı, gündüz haşlanmış tavuk göğsü + 2 kaşık kepekli pirinç..
Spordan eve geldiğimde de 2 - 3 kaşık kepekli pirinç yiyorum gün içinde de su tüketimim bayağı iyi..
Ortada bir sorun olduğuna eminim çünkü forumda "2 aylık 3 aylık sporcuyum değişim nasıl sizce?" gibi başlıklara baktığımda o arkadaşların benden cok daha iyi durumda olduğunu görebiliyorum..
Biraz uzun oldu yazım ancak okuyup yardımcı olabilirseniz inanın çok sevinirim..
Herkese başarılar..

Haftada 3 gun gidiyorum
Programa başlamadan önce 7-8 dakika bisiklet çeviriyorum, sonra programa başlıyorum, Her hareketi 4 set yapiyorum 12 + 10 + 10 + 8 şeklinde.. Her hareket arası karın hareketleri yapıyorum.. Programım bitince yaklaşık 20 dakika da düşük tempoyla (9 km/saat) koşuyorum.
1) Pazartesi (Omuz)
- Smith Machine Behind the Neck Press
- Smith Machine Overhead Shoulder Press
- Seated Dumbbell Press
- Dumbbell Lateral Raise
- Machine Shoulder (Military) Press
2) Carsamba (Göğüs)
- Butterfly
- Butterfly (Aletin ismini bulamadım avuçlar tutmayerinde dirsekler yukarda ön kolla pazu arası 90 derece)
- Smith Machine Bench Press (Göğüs)
- Smith Machine Incline Bench Press (Üst göğüs)
- Decline Barbell Bench Press (Alt göğüs)
- Machine Bench Press
3) Cuma (Kol)
- Cable Row Seated (otur kendine çek)
- Dumbbell Bicep Curl (kol )
- Triceps Push Down (arka kol)
- Overhead Rope Extension (
- wide-Grip Lat pulldown
- Wide-Grip Pulldowns Behind the Neck
Hareketlerin karsiligini bulana kadar zaten yaglar eridi

Program günleri sabah 5 tane yumurta beyazı, gündüz haşlanmış tavuk göğsü + 2 kaşık kepekli pirinç..
Spordan eve geldiğimde de 2 - 3 kaşık kepekli pirinç yiyorum gün içinde de su tüketimim bayağı iyi..
Ortada bir sorun olduğuna eminim çünkü forumda "2 aylık 3 aylık sporcuyum değişim nasıl sizce?" gibi başlıklara baktığımda o arkadaşların benden cok daha iyi durumda olduğunu görebiliyorum..
Biraz uzun oldu yazım ancak okuyup yardımcı olabilirseniz inanın çok sevinirim..
Herkese başarılar..