Profesyonel bi arkadaşım yardımcı olabilir mi?

Öncelikle merhaba arkadaşlar benim sorum şöyle ben aplikasyon olarak 30 gün fit adında bir program indirdim. Orda tüm vücut antremani var ve onu 2 haftadır uyguluyorum . Fakat kardiyo yok. Boy 190 kilo 86 hedef yağ azaltarak ve kas kaybetmeden yada kas yaparak abartı olmadan 83 e dusmek ve sikilasmak . Neler onerirsiniz ? Beslenme olarak şeker tuz hamur işi yok denilebilir ve günde iki Öğün besleniyorm tabiki dengeli ve doyarak

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beslenme ile ilgili makaleler bulabilirsin bu forumda veya baska sitelerden.
Kardiyo olarak HIIT kardiyo yapabilirsin hem dayanikliligin artar hemde kondisyon guc elde edersin.

Genelde guc artisi olur dayaniklilik antrenmanlari enerjimizi yuzde 80 90 larda kullandigimizda degil yuzde 30 40 kullanarak uzun sureli antrenmanlarda olur.. Hic uzun yuruyus yapmamis birisi 1 yil boyunca hit kardiyo yapip mukemmel bir vucuda ulasip 2 saat yuruyus veya hafif tempo kosu yapamayabilir bunada dayaniklilik denir

Genelde guc artisi olur dayaniklilik antrenmanlari enerjimizi yuzde 80 90 larda kullandigimizda degil yuzde 30 40 kullanarak uzun sureli antrenmanlarda olur.. Hic uzun yuruyus yapmamis birisi 1 yil boyunca hit kardiyo yapip mukemmel bir vucuda ulasip 2 saat yuruyus veya hafif tempo kosu yapamayabilir bunada dayaniklilik denir
Bilgi icin tesekkurler degistiriyorum. Ogrenmis oldum.

Sadece hiit kardiyo yeterli mi sizce yağ yakımı ve sikilasmak için

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HIIT kardiyo yag yakma icin bana gore bire bir. Tabi diyet yaparsak HIIT kardiyo ise yarar. Seker hamur bunlardan uzak dur.

Back
Yukarı