Yaşım 19 1 Yıldır Bb yapıyorum primobolan kullanmayı düşünüyorum bunun yanında Sentetik testesteron alınması gerektiğini söyleyenler var ancak bu kısım cok riskli bu sebepten bunun Doğal olarak arttırabilmem için kendime TRİBULUS aldım testesteron arttırıcı , onun dışında Protein ve Karbonhidrat tozlarım var (Whey 3 Matrix & Progainer) , elbet karaciğeri yorduğu için SOLGAR Artichoke ürününden aldım günde 2 Kapsül kullanmaktayım ürünü.
Eksik birşey oldugunu düşünümüyorum elbette anteremanlarda var yinede önereceğiniz yanında kullanabileceğim neler var acaba Performans & Vucudu korumak için ?
(Bu Arada Yönetici kişiler primobolan steroid kısmına girebilir sanırsam konuyu buraya açtım bir sıkıntı olursa steroid kısmına taşıyabilirsiniz ancak benim bildiğim primobolan bir steroid türü değil
)
Eksik birşey oldugunu düşünümüyorum elbette anteremanlarda var yinede önereceğiniz yanında kullanabileceğim neler var acaba Performans & Vucudu korumak için ?
(Bu Arada Yönetici kişiler primobolan steroid kısmına girebilir sanırsam konuyu buraya açtım bir sıkıntı olursa steroid kısmına taşıyabilirsiniz ancak benim bildiğim primobolan bir steroid türü değil