Powerlifting Program Önerisi

Herkese Merhaba;
Yaklaşık 3-4 ay civarı Ağırsağlam 5x5 yaptım.Ağırlıkları düzenli bir şekilde artırdım.Program Değiştirme Zamanı geldi diye düşünüyorum ama hangi programa geçeceğime karar veremedim :/
Ağırsağlam 3x5 gibi ,
Öneri powerlifting ve Vücut geliştirme tarzı program önerebilecek varmı?

Genelde 5*5 ten sonra 3*5 gittiği yere kadar yapıyorlar. Ondan sonra Texas a geçiliyor artık 5*5 veya 3*5 ten verim alınamayınca. 3*5'i dene bence. Kilo artımı olmazsa 1 2 deloada rağmen artık Texas a geçme zamanın gelmiş demektir

Son düzenleme:
Genelde 5*5 ten sonra 3*5 gittiği yere kadar yapıyorlar. Ondan sonra Texas a geçiliyor artık 5*5 veya 3*5 ten verim alınamayınca. 3*5 I deme bence. Kilo artımı olmazsa 1 2 deloada rağmen artık Texas a geçme zamanın gelmiş demektir

Cevap İçin Teşekkürler Hocam.
Peki hocam kütlemizi artırmadan nereye kadar devam edebileceğiz.Yani tıkanınca böyle hep program mı değiştirmem gerekiyor.[DOUBLEPOST=1600093436][/DOUBLEPOST]
Kanka gel ben texasa başladım. 3. Günü yapcam yarın ,sende benimle yap.

Valla isterdim ama 5x5 son haftalar ondan sonrada 3x5 yolu gözüküyor :)

Peki hocam kütlemizi artırmadan nereye kadar devam edebileceğiz.Yani tıkanınca böyle hep program mı değiştirmem gerekiyor.[DOUBLEPOST=1600093436][/DOUBLEPOST]

Sen bilirsin kanka hipertrofi olmadan sadece güç çalışmak bir yerden sonra tıkanmaya sebep oluyor

Tıkanmadıysan hala ağırlıkların artıyorsa 5*5 e devam etmeni tavsiye ederim. Kilo artışında problem yoksa hiç bozma bence

5*5 biraz daha adaptasyon veya yeni başlayan programıdır. Her antreman kilo artırmanı istiyor bunu sadece yeni yeni spora başlayan kişiler yapabilir.

Texas ise haftalık kilo artırımı yapmayı istiyor bu daha çok orta seviye programı. Orta seviyede her antreman kilo artırımı pek beklenmez

Kütleden vücut ağırlığını kastediyorsan belli bir zaman sonra artırman gerekecek. Ben yağlanmaman için clean bulk tarzında aylık 2 3 kilo alarak yapmanı tavsiye ederim. Sinir sistemi adaptasyonu ile olabildiğince kioları artırıp tıkanınca vücut ağırlığını hafifçe artırmak bence en doğrusu

Son düzenleme:
Tıkanmadıysan hala ağırlıkların artıyorsa 5*5 e devam etmeni tavsiye ederim. Kilo artışında problem yoksa hiç bozma bence

5*5 biraz daha adaptasyon veya yeni başlayan programıdır. Her antreman kilo artırmanı istiyor bunu sadece yeni yeni spora başlayan kişiler yapabilir.

Texas ise haftalık kilo artırımı yapmayı istiyor bu daha çok orta seviye programı. Orta seviyede her antreman kilo artırımı pek beklenmez

Kütleden vücut ağırlığını kastediyorsan belli bir zaman sonra artırman gerekecek. Ben yağlanmaman için clean bulk tarzında aylık 2 3 kilo alarak yapmanı tavsiye ederim. Sinir sistemi adaptasyonu ile olabildiğince kioları artırıp tıkanınca vücut ağırlığını hafifçe artırmak bence en doğrusu. 3 4 ayda bulk yapıyorum dşye 15 kilo almak çok iyi sonuçlar doğurmuyor gördüğüm kadarıyla

Eyvallah Hocam

Back
Yukarı