Pismüzisyen yağ yakımı günlüğü

Dün itibariyle düzenli spor ve beslenme hayatına başladım. Çocukluğumdan beri kilom vardı fakat hiç obez kategorisine dahil olmadım. Son 3 yıldır ailemin yanından ayrılmam fast food v.b gıdalar tüketmeme sebep oldu ve aşırı kilo aldım.

15 gün önce ani bir kararla tekrar ailemin yanına döndüm ve düzenli yaşamaya başladım. Düzenli yaşamla beraber yediklerime dikkat etmeye de başladım. Geçen hafta bir spor salonuna üye oldum. Dün itibariyle hedeflerimi çizdim ve uygulamaya koyuldum.

3 gün önce sipariş verdiğim Muscletech Hydroxycut Hardcore'u kullanmaya başladım. Vücudum hertürlü ilaç,alkol vesaire maddelere dayanıklıdır. O yüzden direk normal doz olan sabah aç karnına 3 adet, spordan 45 dk önce 3 adet olmak üzere kullanıyorum. Kilo verme etkisini bilmem ama enerjim ciddi oranda iyiye doğru gitti. Umuyorum ki kilo vermeme ciddi anlamda etkisi olacak.

Şu anki vücut ölçülerim

Boy : 170 cm
Kilo : 96
Bel : 111 cm
Sağ Kol : 32 cm
Sol Kol: 33 cm

Yaş 22 bu arada. Daha önce spor denemelerim olmuştu fakat hepsi kısa sürdü. Bu sefer kararlıyım. Şimdi hızlı bir tempoyla Haziran 23 e kadar 80 kg ya düşmek ve vücudumu toparlamak istiyorum.

Forumu kuran, bu paylaşımları yapmamızı sağlayan, paylaşımlarını bizden esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Açıkçası forumdaki başarıları gördükçe kendi başarabilmeme olan inancım artıyor. Umarım bir başarı hikayesi de benimki olur.

Saygılar

Burak ÖZBAHÇECİ

Burak Selamlar;

Takipteyim haberin olsun.Bende 2 aylık bir programa giriyorum,ağustosa kadar umarım hedefime ulaşırım.Sık sık paylaş burada neler olup bitiyor :)

Mert Yılmaz

Başarılı olmak için ulaşılabilir, makul hedefler seçmek gerekir. Ama yanlış yazmadıysan eğer şu an 96 kilosun ve bir ay sonra 80 kiloya düşmek istiyorsun. Bu pek ulaşılabilir bir hedef değil. Kaldı ki bu hedefe ulaşmayıp sadece yakınlarına gelsen bile sağlığın için tehlikeli... Ani kilo kayıpları kalp krizi riski de dahil olmak üzere birçok problemi beraberinde getirir. Tavsiyem düzgün bir beslenme programı ve uygun miktarda sporla ayda 4 -5 kg vererek hedefine ulaşman... Zaten ilk anlarda bunu gerçekleştirmek kolay olacak. Sonrasında da yeterince sabılıysan mutlaka isteğine kavuşursun. Nasıl ki kilo almak belli bir süreç içinde gerçekleşiyorsa vermek için de belli bir süreç gerekli...

Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim. Kilo vermede biraz sıkıntı yaşıyorum. Şu an 94 kg yum. yaklaşık 20 gündür finaller ev taşıma derken antrenman yapamadım. Pazartesi finallerim bitmiş oluyor tekrar tempoya başlıyorum. Okuduklarım sayesinde kısa dönemler için küçük hedefler daha iyi olacağını öğrendim. Şimdi önümüzdeki bir ay içinde 5 kg vermek istiyorum. Yaz sonuna kadar umarım çok iyi bir noktaya geleceğim.

Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim. Kilo vermede biraz sıkıntı yaşıyorum. Şu an 94 kg yum. yaklaşık 20 gündür finaller ev taşıma derken antrenman yapamadım. Pazartesi finallerim bitmiş oluyor tekrar tempoya başlıyorum. Okuduklarım sayesinde kısa dönemler için küçük hedefler daha iyi olacağını öğrendim. Şimdi önümüzdeki bir ay içinde 5 kg vermek istiyorum. Yaz sonuna kadar umarım çok iyi bir noktaya geleceğim.
Bu daha kolay olacaktır thums:

Yine bir ton iş ve seyahat çıktı spor yarım kaldı. Tekrar başladım hafta sonu itibariyle. Düzensiz hayat mahfediyor beni...

Çok yorgunum bu aralar. Zar zor çalışıyorum salonda. Acilen enerjimi toparlamam lazım.

Back
Yukarı