Pirinci öğütünce pirinç unu oluyor ( ne kaddar da zekiyim )
Pirinç zaten vücutçular için biçilmiş kaftan ekilmiş çeltiktir.
Tüketmek lazım tüketmeyenleri köşeye sıkıştırıp sorgulamak lazım.
Ama bence suya katıp içmen zor olur, ayrıca herkes sindirimi kolay olur demiş ama pişmediği için de sindirimi sıkıntılı olur. Tadını ise hiç denemedim, gerçi ben yemek konusunda çok seçici, tadım konusunda ise midesizim, çiğ çiğ yemediğim hububatıydı unuydu kalmadı.
Bence evde yapacağın ve gün boyunca tazeliğini koruyabilecek bir kompleks karbonhidratlı sıvı yaparsan iş yerine götürür çekmecenden arasıra çıkartıp tommiksteki konyakçı dayı gibi çekebilirsin. Forumlara bak, bulamazsan biz senin için sağa sola bakıp bi tarif çıkartalım sevabına.
Not: Gözünü sevdiğimin sefer tasları modern dünyada yer edinemedi ya ona yanarım.....
Son düzenleme: 7 Ağustos 2008