Pişirme öncesi ve Sonrası

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve ozinoski tarafından 13 Ekim 2011 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. ozinoski
    Offline

    ozinoski Üye

    Katılım:
    18 Ocak 2009
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    100 gr tavuk göğsünü pişirdiğimizde 60 gr kadar geliyor,peki bu 100gr da bulunan 28 gram proteinde piştikten sonra bir azalma oluyormu?
     
  2. Danny Boy
    Offline

    Danny Boy Yeni Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    3.251
    Beğenileri:
    8.716
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Medical Laboratory Technician-Public Relations Spe
    Yer:
    İstanbul-Скопје-Београ&#1076
    hayır olmuyor ( aslında olurda kafaya takılcak bır durum degıl okadar hesaba gerek yok ) kı zaten 100gr da 28 gr yok ortalama 20 gr var

    hesap yaparken 20gr olarak yaparsan sorun olmaz

    kayıp oldugunuda dusunme ole hesaplarken falan
     
  3. ozinoski
    Offline

    ozinoski Üye

    Katılım:
    18 Ocak 2009
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  4. demir00
    Offline

    demir00 Özel Üye

    Katılım:
    26 Kasım 2009
    Mesajlar:
    1.467
    Beğenileri:
    1.316
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Avukat
    Yer:
    Istanbul
    Değerli üyemiz;

    Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

    Konu kilitleme sebepleri;

    - Daha önce benzer bir konu açılmıştır
    Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

    Link :https://www.bodyforumtr.com/vbforum/k-zarm-pili-le-ha-t27067.html?t=27067


    Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş