Peynir yiyemiyorum lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ovyeah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ovyeah

Üye
Aradım aradım bulamadım eğer önceden konu açıldıysa oraya yönlendireblirsiniz.

Merhaba sizlere birşey sormak istiyorum ben peynir yiyemiyorum hiçbir çeşidini yiyemiyorum midem bulanıyor çıkarıyorum okuduğum kilo alma konularında hep lor yiyin diyorlar yani kısaca sorum

LOR yerine ne yersem onunla aynı etkiyi gösterir ? cevaplarınızı bekliyorum. :)

Aradım aradım bulamadım eğer önceden konu açıldıysa oraya yönlendireblirsiniz.

Merhaba sizlere birşey sormak istiyorum ben peynir yiyemiyorum hiçbir çeşidini yiyemiyorum midem bulanıyor çıkarıyorum okuduğum kilo alma konularında hep lor yiyin diyorlar yani kısaca sorum

LOR yerine ne yersem onunla aynı etkiyi gösterir ? cevaplarınızı bekliyorum. :)
bi insanın peynirden nasıl miğdesi bulanabilir ki bence çoçukluğuna iniyo bu durum :D valla peyniri kilo almak için yiyeni nerden duydun bilmiyorum ama yok öle bişi.bol bol meyve tüket.muzla yiyipte çok kilo alan tanıyorum.tabi sporda cabası

Lor peynirini protein ihtiyacı amacıyla yersin, kilo alma için değil.

Diğer peynir türlerinden başka muadili yok.

Son düzenleme:
Adı.............: Rokfor Peyniri
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 21,5
Karbonhidrat: 2
Yağ…........: 30,6
Kolestrol...: 90
Kalori….....: 369
Kalsiyum....:
Demir….......:
A vitamini...:
B1 vitamini.:
B2 vitamini.:
Niasin…......:
C vitamini...:
Buda rokforun besin değerleri gene rokforun karbonhidrat değeri düşük lordan
http://www.fatsecret.com.tr/kaloril...peyniri?portionid=49923&portionamount=100,000

Eklentiler

• Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
    Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 607
Son düzenleyen: Moderatör:
Adı.............: Rokfor Peyniri
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 21,5
Karbonhidrat: 2
Yağ…........: 30,6
Kolestrol...: 90
Kalori….....: 369
Kalsiyum....:
Demir….......:
A vitamini...:
B1 vitamini.:
B2 vitamini.:
Niasin…......:
C vitamini...:
Buda rokforun besin değerleri gene rokforun karbonhidrat değeri düşük lordan
Mkavi veya Rokfor Peyniri (100 g) Kalorisi ve Besin Bilgileri

Selam gokhan_D
Sen ne dedin simdi:) rokfor burada maddi durumu iyi olanlar icin olabilir sanki :) ayrıca normal peynir hatta lor yiyiemeyen biri kuflenmisini hic yiyemez sanki :)

peynir peynirdir elma elma armut ammut
hiçbişe başkabişenin yerini tutmaz içindeki yapı taşları vs mutlaka farklıdır
ama sen protein ihtiyacımı peynirle değilde başka bişeyle karşılamak istiyorum dersen bi çok yolu var
yumurta beyazı yoğurt kefir tavuk göğsü kırmızı et fasulye vs daha bi çok kaynak var
bu konuda çok sıkıntı yapmana gerek yok

Konumda eksik yazmışım ben sporda yapıyorum oyüzden peynir yerine ne yiyebilirim diye sordum Boksbody ' nin verdiği cevabı bekliyordum teşekkür ederim :)

Selam gokhan_D
Sen ne dedin simdi:) rokfor burada maddi durumu iyi olanlar icin olabilir sanki :) ayrıca normal peynir hatta lor yiyiemeyen biri kuflenmisini hic yiyemez sanki :)

Bende yemiyorum zaten de para sormamış arkadaş :) bence niye yiyemediğini anlatsa bir şey diyebilirdik sanki eğer süt içebiliyorsa evde kendi lor peyniri yapsın süt ile bence o sefer yer heralde bence :) rokfora para vermesin zaten ya 1 kilosu 50 tl üstü bir şey o paraya daha iyi karşılayabilir tabi para sormamış veriyim dedim değerleri belki zengindir soran kişi :)

Bende yemiyorum zaten de para sormamış arkadaş :) bence niye yiyemediğini anlatsa bir şey diyebilirdik sanki eğer süt içebiliyorsa evde kendi lor peyniri yapsın süt ile bence o sefer yer heralde bence :) rokfora para vermesin zaten ya 1 kilosu 50 tl üstü bir şey o paraya daha iyi karşılayabilir tabi para sormamış veriyim dedim değerleri belki zengindir soran kişi :)

teşekkürler kardeşim ben eksik yazmışım body de yapıyorum ben ama peynir yiyemiyorum onun eksikligini kahvaltıda nereden karşılayabilirim diye sormam gerekirdi kusura bakmayın yani.

Bu arada süt içiyorum , yogurt yiyorum , kaşar yiyorum tek peynır yiyemiyorum.

teşekkürler kardeşim ben eksik yazmışım body de yapıyorum ben ama peynir yiyemiyorum onun eksikligini kahvaltıda nereden karşılayabilirim diye sormam gerekirdi kusura bakmayın yani.

Bu arada süt içiyorum , yogurt yiyorum , kaşar yiyorum tek peynır yiyemiyorum.

Evde kendin lor yapmayı denemeni öneririm sonuçta sütle yapıyorsun bi belki kendin yapınca yersin bilmem :) Peynir yerine kaşar ihtiyacını karşılayabilir daha da güzel olur bence
Kaşar peyniri
Enerji ve Besin Öğeleri
(100g'daki miktar)
Enerji (kcal/kj) 340/1413
Protein (g) 27
Karbonhidrat (g) 1,7
Yağ (g) 25
Kalsiyum (mg) 700
İçindekiler: Pastörize inek sütü, peynir kültürü, tuz, peynir mayası. Kuru maddedeki süt yağı oranı en az %45’dir.
Protein oranı peyniri bayağı geçmiş mesela.

ben bu spora başlamadan lor peynirinden ve yumurtadan nefret ederdim ve hiç yemezdim ne zamanki bu spora başladım ilk zamanlar bu iki besin olmadanda yaparım diyordum ama pek öyle olmuyor :D mecburen yemeye başladım ve çokta sevdim bu besinleri.

Son düzenleme:
ton balığı ile loru karıştırıp yiyorum ben yoksa çökelek gibi oturuyor boğazıma

Evde kendin lor yapmayı denemeni öneririm sonuçta sütle yapıyorsun bi belki kendin yapınca yersin bilmem :) Peynir yerine kaşar ihtiyacını karşılayabilir daha da güzel olur bence
Kaşar peyniri
Enerji ve Besin Öğeleri
(100g'daki miktar)
Enerji (kcal/kj) 340/1413
Protein (g) 27
Karbonhidrat (g) 1,7
Yağ (g) 25
Kalsiyum (mg) 700
İçindekiler: Pastörize inek sütü, peynir kültürü, tuz, peynir mayası. Kuru maddedeki süt yağı oranı en az %45’dir.
Protein oranı peyniri bayağı geçmiş mesela.

Teşekkürler :) peynir yerine kaşar yiyeyim ozaman belki ilerde peynirde yiyebilirim :)

wala bende peynır yemıyoum. arada sırada lor odahaftada 2 kere falan. yogur yerim sut içerim. bence yeterli

Back
Yukarı