3 LİTRE SÜT
1/3 BARDAK DOĞAL SİRKE
öncelikle sütümüzdeki zararlı mikropların ölmesi için kaynatıyoruz ve yararlı bakterilerin üremesi gerekli olan 37-40 derecelik sıcaklığa düşmesini bekliyoruz.
biliyorunuzki emzimlerin en iyi çalışma sıcaklığı 37-40 derecedir.
sonra sütümüze sirkemizi döküyoruz. sonra garip bir olay cereyan etmekte sakın korkmayın dost bakteriler onlar XD.
hafifi karıştırın ve 1 saat bekleyin. yararlı bakteriler lactozu laktik asite çevirir.
süt altında kalan peynir tanelerini biz süzgeç aracığıyla süzüp bir kab içerisine kayorak şekillendirebilir. ve dahada oldunlaşması için tuzlayıp bekleteblirsiniz.?
harika
1/3 BARDAK DOĞAL SİRKE
öncelikle sütümüzdeki zararlı mikropların ölmesi için kaynatıyoruz ve yararlı bakterilerin üremesi gerekli olan 37-40 derecelik sıcaklığa düşmesini bekliyoruz.
biliyorunuzki emzimlerin en iyi çalışma sıcaklığı 37-40 derecedir.
sonra sütümüze sirkemizi döküyoruz. sonra garip bir olay cereyan etmekte sakın korkmayın dost bakteriler onlar XD.
hafifi karıştırın ve 1 saat bekleyin. yararlı bakteriler lactozu laktik asite çevirir.
süt altında kalan peynir tanelerini biz süzgeç aracığıyla süzüp bir kab içerisine kayorak şekillendirebilir. ve dahada oldunlaşması için tuzlayıp bekleteblirsiniz.?
harika