snow dedi:boyum 1,68 yaş 17 omuz 1501 sene 2 aydan beri yapıyorum
atma şimdi bi tarafından.snow dedi:boyum 1,68 yaş 17 omuz 1501 sene 2 aydan beri yapıyorum
mehmetD dedi:3AYDA 123 CM AMA HEDEFİM ARNOLD KADAR OLMAK BOY 175 BU ARADA SOĞUK 123
burakula01 dedi:atma şimdi bi tarafından.snow dedi:boyum 1,68 yaş 17 omuz 1501 sene 2 aydan beri yapıyorum
boy :180
omuz:138 iyi gidiyorum hadi bakalım hayırlısı .3,5 senedir bu spordayım . tşk.
zfrskr dedi:Kusura bakma ama 145 te olamaz,yaa 1.85 lik adamda bile zor olur o ölçü,olursa da Mr.Olympia'da olur muhtemelen..Haksız mıyım arkadaşlar?
snow dedi:Herkezin fizigi ayrı senin omzularınla ilgili bir sorunu varsa ben onu bilemem ama hiçte yalan söleyecek halim yok kimseyide inandırmak zorunda deil ewt boyum 1,68 süper mario gibi geziyom bende anladımım bai hocam bile şaşırdı bana
snow dedi:Herkezin fizigi ayrı senin omzularınla ilgili bir sorunu varsa ben onu bilemem ama hiçte yalan söleyecek halim yok kimseyide inandırmak zorunda deil ewt boyum 1,68 süper mario gibi geziyom bende anladımım bai hocam bile şaşırdı bana
zfrskr dedi:snow dedi:Herkezin fizigi ayrı senin omzularınla ilgili bir sorunu varsa ben onu bilemem ama hiçte yalan söleyecek halim yok kimseyide inandırmak zorunda deil ewt boyum 1,68 süper mario gibi geziyom bende anladımım bai hocam bile şaşırdı bana
Omuzlarım da hiçbir sorun yok,hatta çok az kişide olan dik-kare omuz yapısına sahibim,kıskandığım falan yok yani ölçünü kardeş1.85 adamda bile 1.40 omuz gördüğün zaman işte kapı gibi adam diyosun,amatör bi sporcuda heybetin son noktaları.Ama sen 1.68 boyda 1.50 omuz dediğin zaman eni-boyu bir adam denir ona ve kesinlikle eni-boyu bir adamlar dünya çapında olmasa da kendi ülkelerinde adından çok sözettiren bir profesyonel olurlar bence.
Karasan dedi:zfrskr dedi:snow dedi:Herkezin fizigi ayrı senin omzularınla ilgili bir sorunu varsa ben onu bilemem ama hiçte yalan söleyecek halim yok kimseyide inandırmak zorunda deil ewt boyum 1,68 süper mario gibi geziyom bende anladımım bai hocam bile şaşırdı bana
Omuzlarım da hiçbir sorun yok,hatta çok az kişide olan dik-kare omuz yapısına sahibim,kıskandığım falan yok yani ölçünü kardeş1.85 adamda bile 1.40 omuz gördüğün zaman işte kapı gibi adam diyosun,amatör bi sporcuda heybetin son noktaları.Ama sen 1.68 boyda 1.50 omuz dediğin zaman eni-boyu bir adam denir ona ve kesinlikle eni-boyu bir adamlar dünya çapında olmasa da kendi ülkelerinde adından çok sözettiren bir profesyonel olurlar bence.
Kusura bakmayın ama deliyi akıllı yerine koyup cevap veriyorsunuz ya, teessüf ederim.
1.68 boyda 150 santim omuz olmaz, dünyada böyle birşey olmadı.
Bir kere bu konuda anlaşalım.
Zaten "super mario" gibi geziyorum ne demek??
O da ayrı bir konu :badgrin:
Benim boyum 1.85 ölçülmüş en yüksek omuz çapım 140 cm, açıkcası amatör bir sporcu için çok müthiş bir ölçü değil, ama 145 ve üzeri gerçekten çok güzel ölçüler.