Merhaba, forumunuza yeni üye oldum. Bir sorunum var, uzun yıllardan sonra tekrar spor yapmaya başladım, maksadım genel olarak hem yağ yakma, hem kondisyon hem de kaslarımı kuvvetlendirmek. Bu bağlamda karışık çalışıyorum, bisiklet - ağırlık - tempolu yürüyüş - mekik - şnav vs... doğaçlama. Geçen gün ilk defa sağ kol dumbell çalışması yaptım, 4 kilo ile ve çok tekrar. Sanırım tekrar adedini fazla kaçırdım (50-100 arası yaptım tam sayamadım), yaparken çok fazla problem yoktu ben kasta ağrı ve sertlik hissedene kadar devam etmek istedim sonra bıraktım. Fakat o günden sonra iki gündür sağ pazum (özellikle pazunun alt kısmı yani kolun ortasına doğru) hafif kasılı kaldı, kolu düzeltmeye çalışmak baya ağrı veriyor ve düzelttikten sonra da yine kasılmaya devam ediyor. Pazunun üst kısmında bir sorun yok.
Bu durumu aşmak için ne yapabilirim? Ve ileride nasıl anreman önerirsiniz? Değerli önerilerinizi bekliyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.
Bu durumu aşmak için ne yapabilirim? Ve ileride nasıl anreman önerirsiniz? Değerli önerilerinizi bekliyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.