Pain&Gain
Üye
Malesef pazartesi günü kıl dönmesi ameliyatı olacagım
Henüz hiçbi belirtisi olmamasına rağmen ( kanama , ağru , apse ..,) abiminde aynı dertten ameliyat olmasından dolayı , malum bölgeyi inceleyip başilangıç sevieysindeki "pis dönmeleri " tespit edip doktora gittim
İhmal etmenin bana bi getirsinin olmayacagını düşünerek ne kadar erken olursa o kadar iyi mantıgıyla bu pazartesi ameliyat olmaya karar verdim .
Spora ara verme durumu biraz canımı sıktı
. Sordugum ilk soruda o oldu zaten doktora . Bi 10 gün kadar oturamayacagımı söledi 10 günden sonra üst vücudumu hafif çalışabilirmişim , sonuçta mantk ameliyat yerindeki kasları harekete geçirmemek . Bacak 1.5 ay kadar çalışmamayı düşünüyorum tabi mekikte çekemicegim belki sadece alt karın çalışırım . Kaçış yok yapcak bişey yok hapla iğneyle falan iyileşecek bişey degil sonuçta, uzadıkca daha da acı verecek bişey oldugundan dolayı herhangi bi belirtisi olan arkadasların ihmal etmeden doktora gitmelierini tavsiye ediorum
Ameliyata girmeden odamı uygun şekle getirip 1 haftalık ev hapsinde bikaç kitap okumayı ve lost izlemeyi planlıyorum
Tavsiye edeceginiz bişey varsa ( illaki birileri forumdan kıl dönmesi ameliyatı olmuştur ) sevinirim 

Spora ara verme durumu biraz canımı sıktı

Ameliyata girmeden odamı uygun şekle getirip 1 haftalık ev hapsinde bikaç kitap okumayı ve lost izlemeyi planlıyorum