heldic
forum Kurdu
Bende ufak bir gunluk acayim belki bu diyeti yapan arkadaslara yardimci olur benide motive eder 
Bugun sali
Sabah 7 de uyandim bir gun evvelde uyku tutmadi dusuk karbonhidratin insani enerjik yapmasi devamli hareket etme istegi oluyo o yuzden cok basarili
Sahilde 45 dk tempolu yuruyus kosu yaptim 8 oldu bir abim aradi yururmuyuz dedi onuda devamli paleo yapsin diye zorluyorum rahatsizliklarindan kurtulcagi icin 30 dk da onunla yurudum 9 gibi evde oldum
100 150 gr arasi tereyaginda sucuk ustune 3 yumurta
Yumurtalar omega 3 diye gecenlerden 1 salatalik biber yaninda
Oglen 1 gibi yemek yapmak icin eve geldim
200 gr kadar tavuk vardi onu tereyaginda kavurdum 1 domates 1 sogan ile sote yaptim 2 de aci biber icine ve pul biber ile kavurdum
4 5 gibi tarlaya yuruyuse ciktim 30 dk falam suruyo bogurtlenlere dalmak icin
Yiyebildigim kadar bogurtlen
Aksam acikmadim 1 bardak ayran yaptim ev yogurdundan
Gece 9 gibi kiyma kavurdum ama az 100 gr var yok 2 yumurta ustune
Sabah ve aksam 1 er adet efa 1200 balik yagi
Gun icinde 1 kac dilim ince peynir tam yagli

Bugun sali
Sabah 7 de uyandim bir gun evvelde uyku tutmadi dusuk karbonhidratin insani enerjik yapmasi devamli hareket etme istegi oluyo o yuzden cok basarili
Sahilde 45 dk tempolu yuruyus kosu yaptim 8 oldu bir abim aradi yururmuyuz dedi onuda devamli paleo yapsin diye zorluyorum rahatsizliklarindan kurtulcagi icin 30 dk da onunla yurudum 9 gibi evde oldum
100 150 gr arasi tereyaginda sucuk ustune 3 yumurta
Yumurtalar omega 3 diye gecenlerden 1 salatalik biber yaninda
Oglen 1 gibi yemek yapmak icin eve geldim
200 gr kadar tavuk vardi onu tereyaginda kavurdum 1 domates 1 sogan ile sote yaptim 2 de aci biber icine ve pul biber ile kavurdum
4 5 gibi tarlaya yuruyuse ciktim 30 dk falam suruyo bogurtlenlere dalmak icin

Yiyebildigim kadar bogurtlen
Aksam acikmadim 1 bardak ayran yaptim ev yogurdundan
Gece 9 gibi kiyma kavurdum ama az 100 gr var yok 2 yumurta ustune
Sabah ve aksam 1 er adet efa 1200 balik yagi
Gun icinde 1 kac dilim ince peynir tam yagli