Merhabalar herkese,
geçtigimiz 4 senedir sürekli kilo alıp verme durumundayım(üniversite sınavına hazırlıkla başladı)
Buna bir son verip hem yemek düzenini hemde spor düzenini oturtmayı planlıyorum(Daha önceden birinden biri olmuyordu buda bırakmamı saglıyordu)
7 sene sutopu oynadım,bu sayede bi tabanım var ancak özellikle bu sene çok yağlandım.
Salı günü P90 programına ve yanında gelen kendi diyet programına basladım.(p90x denemem olmustu ama zorlugundan dolayı yarıda bırakmıstım 2. haftada.P90 ile baslayıp ilerleyen zamanlarda p90x e geçiş yapmayı planlıyorum şuanda.)
Haftada 6 gün(3cardio-3ağırlık) ortalama 30-40 dakika spor yapıyorum bu programla.
Boy:170
Kilo:77.6
Omuz:118
Gügüs:103
Bel:100
Kollar:34.5
Yağ oranı:Geçtigimiz ekim ayı 72 kilo iken %18 yağ vardı.Şuanda 21-22 seviyelerindedir diye tahmin ediyorum.
Hedefim:65 kiloyu görmek.(2 sene önce 67 kiloydum ama yağlanma hala vardı.)
Şuanki beslenme programımı sizinle paylaşacagım.Listedeki tarifler sınırlı oldugu için bunu genişletme ihtiyacım olucak.
Listeye ekleme çıkarma veya direk yeni tarif önerilerinize açıgım
Beslenme programım(p90 listesini takip ediyorum yağ yakımı için günlük 1200 kalorilik listesi var)
1.GÜN
Kahvaltı 10:00
2 Poached yumurta(Cılbır)
1 Tost ekmeği(Tüm yediklerin tam tahıllı)
Öğle yemeği 13:00
60gram hindi fümeli sandviç(2 tost ekmegi)
Ara Öğün
30gram işlenmemiş(kabuklu) kuruyemiş(ceviz,fındık,fıstık)
Akşam Yemeği
150 gram ızgara tavuk gögüsü(domates sosuyla)
2.GÜN
1 Bardak süt+1 Bardak Nesfit+2 adet çilek
Öğle Yemeği 13:00
2 Tost ekmegi
100 gram light süzülmüş ton balığı
1 yumurta beyazı
Çok az kırmızı soğan
1 Portakal
Ara Öğün
30gr kuruyemiş
Akşam Yemeği
120 gram çok az yağ ile çekilmiş hamburger köftesi(Dana)
1 Domates
2 Tost ekmeği(Hamburger ekmegi bulamadım tam tahıllı)
Hergünkü programımı yazıcam buraya
Yorumlarınızı,eleştirilerinizi bekliyorum
Teşekkürler
geçtigimiz 4 senedir sürekli kilo alıp verme durumundayım(üniversite sınavına hazırlıkla başladı)
Buna bir son verip hem yemek düzenini hemde spor düzenini oturtmayı planlıyorum(Daha önceden birinden biri olmuyordu buda bırakmamı saglıyordu)
7 sene sutopu oynadım,bu sayede bi tabanım var ancak özellikle bu sene çok yağlandım.
Salı günü P90 programına ve yanında gelen kendi diyet programına basladım.(p90x denemem olmustu ama zorlugundan dolayı yarıda bırakmıstım 2. haftada.P90 ile baslayıp ilerleyen zamanlarda p90x e geçiş yapmayı planlıyorum şuanda.)
Haftada 6 gün(3cardio-3ağırlık) ortalama 30-40 dakika spor yapıyorum bu programla.
Boy:170
Kilo:77.6
Omuz:118
Gügüs:103
Bel:100
Kollar:34.5
Yağ oranı:Geçtigimiz ekim ayı 72 kilo iken %18 yağ vardı.Şuanda 21-22 seviyelerindedir diye tahmin ediyorum.
Hedefim:65 kiloyu görmek.(2 sene önce 67 kiloydum ama yağlanma hala vardı.)
Şuanki beslenme programımı sizinle paylaşacagım.Listedeki tarifler sınırlı oldugu için bunu genişletme ihtiyacım olucak.
Listeye ekleme çıkarma veya direk yeni tarif önerilerinize açıgım
Beslenme programım(p90 listesini takip ediyorum yağ yakımı için günlük 1200 kalorilik listesi var)
1.GÜN
2 Poached yumurta(Cılbır)
1 Tost ekmeği(Tüm yediklerin tam tahıllı)
Öğle yemeği 13:00
60gram hindi fümeli sandviç(2 tost ekmegi)
Ara Öğün
30gram işlenmemiş(kabuklu) kuruyemiş(ceviz,fındık,fıstık)
Akşam Yemeği
150 gram ızgara tavuk gögüsü(domates sosuyla)
2.GÜN
1 Bardak süt+1 Bardak Nesfit+2 adet çilek
Öğle Yemeği 13:00
2 Tost ekmegi
100 gram light süzülmüş ton balığı
1 yumurta beyazı
Çok az kırmızı soğan
1 Portakal
Ara Öğün
30gr kuruyemiş
Akşam Yemeği
120 gram çok az yağ ile çekilmiş hamburger köftesi(Dana)
1 Domates
2 Tost ekmeği(Hamburger ekmegi bulamadım tam tahıllı)
Hergünkü programımı yazıcam buraya
Yorumlarınızı,eleştirilerinizi bekliyorum
Teşekkürler