Pınar Hindi Adana Kebap

Konusu 'Marka Marka Besin Değerleri' forumundadır ve qKn tarafından 7 Mart 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. qKn
    Offline

    qKn Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2010
    Mesajlar:
    187
    Beğenileri:
    42
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ogrenci
    Yer:
    Kocaeli
    Pınar Hindi Adana Kebap
    [​IMG]


    Evinizde pratik ve lezzetli çözümler arıyorsanız, Pınar Hindi Adana Kebap tam size göre.

    Pınar Hindi Adana Kebap Pınar’ın özel et entegre tesislerinde hiçbir katkı maddesi veya koruyucu kullanılmadan hazırlanır. Adana Kebap’ın hazırlanışında özel Adana pul biberi, soğan, ve sarımsak bu doğal ürünün en leziz hali ile yaşamınıza sunulmasını sağlar. Özel Adana Kebap şekli verilerek, Pınar Et’in kullandığı üstün pişirme yöntemi ile pişirilir, grillden geçirilir ve soğutularak, paketlenip, raflardaki yerini alır. Mutfaklarınızda kolayca ısıtılarak servis yapılır. Afiyetle yenir.
    Besin Değerleri


    Enerji (kcal/kj) : 235 / 983
    Protein (gr) : 15
    Yağ (gr) : 17
    Karbonhidrat (gr) : 4
     

Sayfayı Paylaş