neyi eleyeceksin? ortadan ikiye bölücen işte.
bu arada optimen sahibinden de 40 45 liraya satılıyor.. siz bu fiyatlara nerden bakıyonuz ya??
11 hapın 11 inide ortadan ikiye mi bölüceksin ?
neyi eleyeceksin? ortadan ikiye bölücen işte.
bu arada optimen sahibinden de 40 45 liraya satılıyor.. siz bu fiyatlara nerden bakıyonuz ya??
11 hapın 11 inide ortadan ikiye mi bölüceksin ?
ne varki.. çok kolay bölünüyor
Daha önce birkaç kutu kullandım ama hiç aklıma gelmemişti doğrusu 100 kilo bir adam günde 1 pak alıyorsa 70 kiloluk bir sporcunun bölmesi çok mantıklı
Yok artık böyle saçmalık görmedim ne kadar saçmalık varsa bizim ülkemizde
a32
90 tabletini 85 tl ye almıştım hepsiburadadanNe zannetmiştin?
Bu daha neki. Supplementlerden bahsediyoruz. Sen bir de teknolojik ürünlerden ve arabalardan bahsettiğimizi düşün. O zaman daha da çok şaşırırsın herhalde. Ama yapacak bir şey yok.
Sen kaç TL. ye almıştın?
ya kardeşim, sahibinden de 40-45 diyorum.. 85 ne ya yuh![]()
90 tablet opti-men bitirip animal pak kullanmaya başladım. öncelikle söylemeliyim ki ikiside güzel ve etkili ürünler.
bu iki ürün arasında kalan arkadaşlara daha önce multivitamin kullanmamışlarsa opti-men öneririm. başlangıç için gayet güzel, günlük toplam 3 tablet. fiyatı da animal a göre biraz daha uygun. ilk kullanımda etkisini gösteriyor, yorgunluk halsizlik hiç birşey kalmıyor.
gelelim ilk kullanacaklar için neden animal ı önermedim, çünkü vitaminlerde ilk kullanımdaki hissedilen enerji sonlara doğru giderek azalmaya başlıyor, vücut devamlı vitamin alımına alışıyor ve aldığınız ürün giderek etkisizmiş gibi gelmeye başlıyor. ilk başlarda 1 tablet opti-men yetiyordu, sonra etkisi azalmaya başladı, daha sonra 2 ye çıkardım, en son 3 ünü beraber almaya başladım. etkisi giderek azaldı. animal pak in içeriği opti-men e göre daha yoğun olduğundan dolayı ona başladım ve aynı opti-men in ilk başlarda yaptığı enerji etkisini yaptı.
yani uzun lafın kısası, içeriği giderek artırmak en doğrusu. dediğim gibi içeriği giderek artırırsanız devamlı enerji hissederseniz.
bu yüzden önce opti-men daha sonra animal pak kullanmanızı tavsiye ederim![]()
bu saydığın olumsuzluklar bende kullanmadan öncede olmadığı için birşey söyleyemeyeceğim ama saydığın sorunlara vitamin desteğinin iyi geldiği söyleniyor, bence denemelisinZihinsel olarak bir faydası da varmıdır acaba ?
Yani dikkat ,odaklanma ve unutkanlık yada zayıf hafıza gibi olumsuzlukları birazda olsun olumlu olarak etkiliyor mu ?
ya siz kafayı sahteyle bozdunuz iyice.. yok diyoruz sahtesi felan.. milyar tane marka milyar tane ürün var. hangi birinin sahtesini yapacaklar
bu saydığın olumsuzluklar bende kullanmadan öncede olmadığı için birşey söyleyemeyeceğim ama saydığın sorunlara vitamin desteğinin iyi geldiği söyleniyor, bence denemelisin![]()
zihinsel odaklanma, konsantre, yoğunlaşma vb etkileri pre-workout ürünler sağlar.. noxplode, jack3d gibi ürünler yani