Optimum Nutrition Yardım

Bu ürünü kullanıyorum ancak şöyle bir problem var ,üzerinde "one scoop" dior.Türkiyede satılanlara baktım 4-8 kaşık diyor,1kaşık yaklaşık 30 gr mış.Tartıyorum 2 normal dolu kaşık 22 gram geliyor.Yani bu 3 bilinmeyenli denklem statüsündeki durumda bi danışmak istedim!!!Ben normal doluluk ta (ne tepeleme ne sıfıra sıfır,ikisinin ortası) 3 yemek kaşığı kullanıoyorum,bilmem doğrumu yapıom!

Edit :
Bu ürün demişm ürünü yazmamışım.......:Optimum Nutrition Gold Standard.Aslında kullanıyorum baya zamandır ama bi türlü içim rahat etmedi:)
İçim rahat etmedi derken ürün süper kullanmayı düşünen varsa ama ben fazlamı kullanıyorum acaba diye yazdım
 
Kasigi falan bosver, icinde bir scoop olmasi gerekir. Onun bir tamami bir servingtir.

1 serving 29.4 gramdir diye yaziyor paketin üzerinde.

Kasik dedikleri normal yemek kasigidir, 4-8 scoop olmaz tabikide. Ayrica neden kasik ölcüleri yazdigina anlam veremedim, dedigim gibi icinde bir scoop var.
 
sen ürünü ,weight gainer larla karşılaştırmış olabilirsin .çünkü hiçbir protein tozunun üzerinde bir serving 4-8 yemek kaşığı yazmaz.bir serving genelde 30 gr mdır.buda tepeleme iki yemek kaşığına bedeldir.
 
Back
Yukarı