Bir nevi kullanım talimatı, kendi sistemim ve kilo almak isteyenler için yararlı olabilir.
Birkaç gün öncesinde bu forumda kilo alma konulu birkaç soru sormuştum. Cevap gelmese de bu konu hakkında ciddi sorularım oldugu için yavaş yavaş cevaplar buluyorum.
Bende bu ürünün 5 kiloluk olanı var. Ve ilk tavsiyem bu yararlı forumun inini cinini iyice karıştırın.
Yakın zamanda kendime günlük 6 ögünlük bir sistem yarattım. saat 9 da başlayıp 3 saatte bir yemek yeme ile alakalı ve gece 12 de bitiyor. 3 ana ögün ve 3 ara ögün olmak üzere. Ana ögünler dikkatli ilerlemeli diye düşünerek, ara ögünlerde karnımı doyurmayacak bir şekilde KESİNLİKLE besleniyorum.
Bu ürünü ana ögünlerde alıyorum. 1 kupa su içerisine, 1 tam ölçek ürün (agzına kadar dolu olan ve hatta tepeleme de olabilir) atıyorum ve karıştırıyorum. Blender veya robotta karıştırmanızı tavsiye kesinlikle ederim. Yemeklerden sonra alıyorum ve gerçekten vücudunuzdaki degişigimi fark edebiliyorsunuz. Hoşunuza gidiyor.
Bir de bu programı uygularken idman yapıyorsanız eger, idmandan hemen sonra alın. Günlük normal kilo alma sisteminde 3 ögün aldıgımız ürünü, 4 defa almış oluyoruz. Eger yemekten önce spor yapıyorsanız da yine 3 ögün alma sisteminde alabilirsiniz.
3 gün önce 47 kiloydum. Şuan bu yazıyı yazdıgım dakikalarda tartının üzerine çıktıgımda 48 veya 49 u görebilirim (Boşaltım sistemim boş iken). Yararı var mı? Az kullanıma yararı oldugunu düşünmüyorum açıkçası, diger ürünlere nazaran hafif gibi geldi. 1 tane daha kullanmıştım, pro hardline gainer, bahsi geçene göre biraz daha hafif ve karışması daha kolay. Ama kendi sistemime göre yararını gördügümü söyleyebilirim. Etrafımdaki insanlar dahi "Genişledin mi sen?" diye sormaya başladılar. Mutlu edici. Umarım bazı insanların sorularına yanıt olmuşumdur.
Yanlışım varsa, lütfen düzeltin.