Optimum Nutrition-ABB Extreme XXL

Konusu 'Supplementler' forumundadır ve Overlord tarafından 10 Ağustos 2008 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. Overlord

Overlord Üye

Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    0
    ABB (Amerikan Body Building) Nutrition , Optimum Nutrition’un ikinci markasıdır.Optimum Nutrition ile aynı fabrikalarda üretilmektedir.ABB Nutrition 6 başlık altında,Amerikan Body Building Nutrition ürünleri,üst sınıfa hitap etmektedir.Kısaca uzun yıllardan beri spor yapan ve sporda ilerlemiş sporculara hitaben ürünler çıkarmaktadır.

EXTREME XXL içerisinde Creatine+Glutamine + 25 vitamin ve mineral ile yüksek kaliteli protein ve karbonhidrat bulunmaktadır. Extreme XXL idmanlarda hem gerekli enerjiyi verir, vücudun sürekliliğinin idman performansından düşmesini önler ve idman sonrası kaslarının bakımını içerisindeki kombine ile sağlar. Buda sporcunun anabolik kas gelişim hızında bir ivme kazanmasını sağlar. Özellikle süper set, aşağı azalan kilo piramit veya yukarı artan kilo piramit sistemlerde uygulanan set çalışmalarında uygulanan antrenmanlarda kullanması tavsiye edilir.

Hard Core Training (Çok ağır kilo basımlı idmanlarda) kasların performansı ve gelişimi için çok iyi ürünler seçip kullanmalısınız.

Kullanım Tavsiyesi:

Yapacağınız idmana göre, idmandan 1 saat önce 3 veya 4 kaşık. İdmandan 45 dakika sonra 3 veya 4 kaşık.

Kombinesi:

19–27 yaş aralığı: BCAA ile kombine edilmesi tavsiye edilebilir.

27–45 yaş aralığı: BCAA+ZMA ile ana kombine edilebilir.

Değişik kombine örneği: BCAA+ZMA+C Vitamini+Keten tohumu yağı+Yeşil Çay

Bu ürünü daha önce kullanan varmı ? veya ürün hakkında bilgisi olan ?

KhoSe bunu beğendi.
  2. Coleman Trebor

Coleman Trebor Üye

Beğenileri:
    83
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    kullanmadım ama ürün epey pahalı antremanlarımda da patlama yapacak kadar mükemmel olduğunu zannetmiyorum fiyatla kıyaslayacak olursam etkisi o kadar iyi olamaz gibi onun yerine piyasa da bi sürü gainer var hardline olabilir içindeki aminoasit profilide hiçde fena değil

Overlord bunu beğendi.
  3. mg_bat

mg_bat Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    bu ürünü deneyen yada hakkında daha fazla bilgiye sahip olan varmı?

4. mg_bat

mg_bat Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    bu urunu kullandım, bence kaliteli bi urun. denedigim gainer lardan cok daha iyi fakat yinede bekledigim etkiyi yapamadı...

KhoSe bunu beğendi.
  5. KhoSe

KhoSe Üye

Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mali Müşavir
    Peki Sizce bu ürün kilo aldırıcı bi rürünmüdür_?

6. fastjunkie

fastjunkie Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ancak bu ürünü aldım ve kullanmaya başladım, kullanan arkadaşlara sorum ürünün talimatında belirttiği gibi 4 ölçek mi aldınız ? 4 ölçek çok çok fazla gibi geldi bana, sanki pazarlama stratejisi gibi. 2 ölçek alıyorum şu anda, bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Sayfayı Paylaş