Okul sebebiyle Diyetimi hep aksatıyorum of

Arkadaşlar okul sebebiyle diyetimi hep aksatıyorum aslında sabahları ve okulda yemekte diyetimi yapabiliyorum ama eve geldiğimde bi açlık oluyor üzerimde ara öğünde meyve yesem dahi eve gelince doyulmayan bi açlığım oluyor diyete uygun olabilmem için bana neler önerebilirsiniz ?

Her yiyeceğin yemek öğününden önce minumum 2 bardak su iç. Bu senin hem karnını şişirir, doygunluk hissi yaratır hemde öğünlerde daha az yemene yardımcı olur. Meyve olarak bence elmayı bol bol tüket. Elmanında midede durma süresi uzun,bu yüzden tok tutuyor.Minimum bardak dedim tabi bu 3 de olur 4 de...

Kolay gelsin.

ara öğünde ton balıklı sandviç yiyebilirsin sevgili sir arawn. zamanında çok kullanmışımdır o ikiliyi :D okula giderken yanına bir tane de yumurta alabilirsin ama koku yapar dersen de bir şey diyemem elbet. muz doygunluk hissini biraz daha artırıyor o yüzden deneyebilirsin.

akşam eve geldiğinizde anneniz kısır denilenn bulgurlu salatadan yaparsa yanınada ayran hem açlığınız bastırır hemde aşırı kalori almamış olursunuz. veya kan şekeriniz düşüyor olabilir diyetten dolayı. muz, 1-2 hurma gibi aperatiflerden atıştırabilirsiniz. bende şu anda diyetteyim bunları deniyorum.. ana öğünlerde bitkisel protenli gıdalar tüketmekte açlık duygusunu azaltıyor.

eger aclık coksa bence buyuk bır kase salata yapılabılır ıcıne de 1 havuc -4-5 kucuk hıyar -yarım gobek marul -1 domates - az kırmızı lahana - kucuk ton balıgı yenebılır hem oldukca yer kaplar mıdede hemde kaorısı az olur

salata beni daha çok acıktırıyor niyeyse. ben açsam ve fazla kalori almamam gerekiyorsa genelde tadını sevmediğim birşeyler yiyorum o zaman açlığım kesiliyor.

Son düzenleme:
Back
Yukarı