Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslinda uzun zamandir satis yapan NOW amerikada üretiliyor ve amerikanin tek kontrollu ve saglam ürünlerinden bir tanesi. Avrupaya kontrollu geliyor NOW lar. Diretk sitesinden siparis de yapabiliyorsun ve fiyatlarda fena degil. Sahsen kendimde kullandim ve basarisiz ürünleri yok. www.nowfoods.com
NOW GERÇEKTENDE HARİKA BİR MARKA.FİYAT POLİTİKALARI VE ÜYÜN KALİTELERİ ÇOK İYİ.ÖZELLİKLE 'ADAM' MULTİVİTAMİNLERİ BODYBUİLDİNG.COM DA İLK 3 TE. İÇERİĞİ MUHTEŞEM BEN ALICAM.KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM
edit(DaFFy): Forumda büyük harfle yazmak yasaktır!
Valla arkadaslar benden size su tavsiye. Gerekirse Optimum Eclipse yada muscle tech almayin ama NOW alin. Cünkü amerikada en cok test olan ve saglam ödül alan supplement budur.
abı ben su anda NOW un 1lb sınden aldım 15 dolara denemek amaclı
aroma olarak vanılyalı var ancak ıcımı ne cok guzel ne de cok kotu ama denıldıgı gıbı cok arastırma ve kontrolden gecıyor.ayrıca cok cok ucuz fıyatlara vıtamın destegı ve dıger urunlerıde almak mumkun(folıc acıd vs.)
saygılar
Now vitaminleri omegası falan süper aileme komple kullandırıyorum babam vitamin kompleksini çok seviyor hem tadı güzel çiğneme tabletli hemde onun şekerini düşürdüğünü düşünüyor
weider ultimate universal muscle tech ve optimum ürünleri harici diğer tüm markaları ya amerikadan alcaksın yada gittigidiyor hemalhemsat gibi sitelerden faturasının fotokopisini isteyip alıcaksın
now türkiye'ye resmi olarak getirtilen ve bazı eczanelerde ve internet sitelerinde satılan bir üründür.türkiye'de yaklaşık 20-30 çeşit ürünü bulunmaktadır.bana göre dünyanın en iyi 5 nutrition markasından birisidir ve a'dan z'ye kaliteli bir markadır.fiyat-kalite orantısına bakılacak olunursa daha iyisi yok denilebilir.ben pre omega,tri amino,l carnitine ve tribulus ürünlerini kullanmaktayım.ve çok memnunum.herkeze now'u tavsiye ederim.
Ben silymarin ve chromium picolinatelerinin hastasıyım. Ucuzu işe yarayan şeyler satıyorlar. ÖZellikle silymarinlerini tavsiye ederim. Sırttaki sivilce olayını bitirdi.
Now ürünleri, Türkiye'de Çağlar Network distribütörliğinde satıştadır. http://www.caglarnetwork.com/main.php adresinden ücretsiz üye olarak sipariş verilebiliyor. Üyelik için sponsor numarası ve pin gerekiyor. Alttaki numaraları kullanabilirsiniz: