hsd dedi:
evet arkadaşlar devamı gelecek bunlarda sadece bodyforumda görebileceğiniz nadir resimlerden seçmeler elimizde yığınlarca var talep oldukça koyacağız ancak değerli yorumlarınızı ekleyin karasan bu adamlarla ilgili bişeyler biliyorsundur bb nin ataları sayılırlar gerçi bb daha eskilere dayanıyor ama sen bildiklerini yaz
Bunlardan sadece Dale Adrian'i biliyorum HSD, diğerleri Manisa Tarzanı gibi yaaa, hele sonuncusu cıbıl cıbıl, Franko Furutti midir nedir
Şaka bir yana, Dale Adrian, Mr. California ve Mr. America 1975 senesinin, bacak kaslari ve simetrisi ile begeniliyordu, ama okudugum bir yazida, Mr. America'yi Robby Robinson'in kazanmasi gerektigi yaziyor.
Hakikaten Robby Robinson, bu spordaki en iyi bicepslere ve sırta sahip vücutçulardan, bu adama yenilmesi tuhaf.
Bende bir kaç resim eklemek istiyorum.
İlk olarak mükemmel Steve Reeves, lakabı, "bay herşey" idi.
Özellikle kalfları,tricepleri,ve omuzları gerçekten mükemmel.
Omuzları ince ama çok geniş, kalfları elmas şeklinde, tricepleri çok belirgin.
Kendisi 1950 Mr. Universe.Ayrica Mr. America ve Mr. World.
Boy ve Ölçüleri
Boy- 1.85
Kilo- 97
Saç- Kahverengi
Göz- Mavi
Boyun - 46 cm.
Göğüs- 131 cm.
Bel- 73 cm.
Basen- 96 cm.
Biceps - 46 cm.
Önkol - 37 cm.
Bilek - 18 cm.
Bacaklar- 66 cm.
Kalflar- 46 cm.
Gördüğünüz gibi çok orantılı bir adam, boynu,bicepleri ve kalflarının ölçüsü aynı, göğsü bacaklarının iki katı, adam yapı olarak çok orantılı, gerçek bir doğal yetenek.
Flash TV'de oynayan Herkül filmlerinden hatırlayabilirsiniz kendisini, zamanının Ricky Martini

Bir özelliği ise, haftada sadece üç gün çalışmasıydı.
Günde 2- 2,5 saat, haftada üç gün ver her idmanda vücudunun tamamını çalışırmış.
15 yaşında başlamış vücut geliştirmeye, ilk senesinde belini bir santim kalınlaştırmadan 14 kilo almış.
Daha ne diyeyim!
1926 doğumlu, 2000 senesinde rahmetli oldu, huzur içinde yatsın...